Senzor optic de fum conventional seria Iris INIM ID100

Senzor optic de fum conventional seria Iris INIM ID100

|
Adauga intrebare
Descriere

INIM ID100 senzor optic de fum conventional se bazeaza pe efectul Tyndall (difuzia luminii) si asigura avertizarea din timp a unui inceput de incendiu.

69.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

NIM ID100 senzor optic de fum conventional se bazeaza pe efectul Tyndall (difuzia luminii) si asigura avertizarea din timp a unui inceput de incendiu.

Acesta ofera o detectie pe scara larga a particulelor generate de majoritatea tipurilor de incendii. Noul tip de camera optica cu partea superioara etansa si ecran de protectie contra insectelor cu gauri de 500 micrometri asigura imunitate sporita la alarmele false. Sensibilitatea poate fi setata pentru o gama larga de aplicatii (sensibilitate configurabila la: 0.08dB/m, 0.10db/m, 0.12db/m, 0.15dB/m).

Seria senzorilor IRIS marca INIM Electronics mentin usurinta in utilizare a detectorilor conventionali, fiind totusi capabili sa furnizeze solutii tehnice care, pana astazi, sunt oferite doar de cele mai sofisticate sisteme analog-adresabile.

Ca rezultat al tehnologiilor avansate bazate pe microprocesoarele din noua generatie, acesti detectori implementeaza un set de algoritmi sofisticati capabili sa asigure o fiabilitate de neegalat si o imunitate sporita la alarme false. Necesită interfata EDRV1000 pentru setare si diagnoza.