Senzor magnetic deschidere usa/fereastra wireless OP Link

Senzor magnetic deschidere usa/fereastra wireless OP Link

|
Adauga intrebare
Descriere

Senzor magnetic care detecteaza deschiderea usii sau a ferestrei. Compatibil cu sistemul de supraveghere wireless inteligent OP Link. Instalare usoara "Plug & Play".

  • Cod produs OPL-DWM1301
  • Brand OP Link
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Instalare extrem de usoara!

 

Senzorul magnetic OP Link poate fi folosit la usi si ferestre, pentru a detecta orice activitate suspecta in casa ta. Senzorul are doua componente: un senzor transmitator si unul magnetic. Atunci cand campul magnetic intre cele doua componente este intrerupt, va transmite o alerta catre utilizator. Instalarea acestui senzor este cat se poate de simpla: se va scana codul QR si devine activ instantaneu! Avand dimensiuni mici, poate fi montat cu ajutorul unei benzi dublu-adezive.

 

 

Alimentare cu baterii

 

Senzorul functioneaza cu baterii cu Litiu. Consumul este scazut, iar ciclul de viata al bateriei este, astfel, unul indelungat. Mai mult, senzorul te va anunta atunci cand baterie e pe cale de a se descarca. 

 

 

Alerta pe telefon sau tableta

 

Odata integrat in sistemul de supraveghere inteligent OP Link, senzorul te va alerta pe telefon sau tableta atunci cand detecteaza deschiderea usii sau a ferestrei. Va transmite catre tine imagini live din casa ta, pentru ca tu sa stii in permanenta ce se intampla.

 

 

Aplicatie smartphone usor de utilizat

 

Oplink_PhoneApp-opticamInterfata sistemului de securitate OP Link este aplicatia sa de mobil/tableta. Aplicatia este ultra-performanta si intuitiva si poate sa controleze orice dispozitiv inrolat pe centrala de securitate. Iti da voie sa vezi un flux video live, sa salvezi videoclipuri, sa primesti alerte si notificari video push, poate sa controleze prizele din casa dumneavoastra si multe altele. Disponibila gratuit pe Android, iOS sau Windows phone. 

 

 

 

 

 

 

Un sistem de securitate complet – Alarma + Video

 

Sistemul de supraveghere inteligent OP Link ofera o solutie completa, cu transmisie IP pentru securitatea completa a casei tale. Nu ai nevoie de cabluri, nu trebuie sa ai nici o cunostinta de instalare. Mai mult, spre deosebire de alte sisteme de supraveghere asemanatoare, cu OP Link nu ai nevoie de abonamente de telefonie pentru a transmite un semnal de alarma, deoarece centrala de alarma comunica pe internet. Puteti adauga alte accesorii inteligente precum senzori PIR sau prize inteligente.  

 

 

Instalare completa a sistemului in mai putin de 15 minute!

 

Cea mai importanta caracteristica a acestui sistem de securitate este ca se instaleaza foarte usor si nu necesita asistenta de specialitate. Nu trebuie sa ai cunostinte de internet, adrese IP sau alarme. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi aplicatia "Home8" din Appstore / Magazinplay / Windowsphone store. Introduci datele de conectare, scanezi codul centralei de alarma si GATA, esti conectat. Daca doresti sa adaugi senzori sau alte accesorii suplimentare, acestea se pot adauga foarte usor direct din aplicatie.