Detector PIR imunitate animale 10Kg raza 18M  cablat Hikvision DS-PDP18-EG2(P)

Detector PIR imunitate animale 10Kg raza 18M cablat Hikvision DS-PDP18-EG2(P)

|
Adauga intrebare
Descriere

Detector pir imunitate animale 10Kg raza 18M cablat Hikvision DS-PDP18-EG2(P)

34.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
3-5 zile lucratoare

Descriere produs

Detector PIR Hikvision DS-PDP18-EG2(P), raza de detectie 18 metri, imunitate la animale pana la 10 kg, echipat cu senzor infrarosu cu 2 elemente si lentila 3D Fresnel, sensivitate ajustabila, tamper, EOL, Digital Temperature Compensation, SEC technology

 

 

Design modern - Oferă o soluție de detectare mică și elegantă; oferind un finisaj modern, dar discret, pentru a completa orice cameră. Gama de detecție - Până la 18m acoperire volumetrică de detecție, Ellipse este soluția ideală pentru orice încăpere și spații interioare mici până la mari. Compensare digitală a temperaturii - își reglează digital sensibilitatea pentru a menține domeniul specificat atunci când temperatura de fundal este apropiată de temperatura corpului.

Sensibilitate automată - se autoadaptează la condițiile de mediu în schimbare pentru a menține stabilitatea și performanța capturilor intrusului. Optică 3D - Îmbunătățește detectarea țintelor în mișcare; asigurând că pot fi recepționate semnale mai precise de la PIR, permițând focalizarea perfectă a semnalului cu infraroșu pe senzorul piro-electric. Protecția zonei de fluare - acoperă zona punctului mort, chiar sub ea, unde un intrus ar fi putut evita altfel detectarea.

Rezistențe EOL selectabile - încorporează valori ale rezistorului de alarmă selectabile de 1K, 2K2, 4K7, 5K6 și 8K2, precum și valori ale rezistenței la manipulare de 1K, 2K2, 4K7 și 5K6; catering pentru majoritatea panourilor de control de pe piață.

Opțiuni de montare pe perete și tavan - pot fi montate la o înălțime de montare de la 1,8 m la 2,4 m. Există, de asemenea, o opțiune de montare pe tavan disponibilă, dacă este necesar. Interferențe anti-insecte - Protejează detectorul de eventuale infestări de insecte, precum și protejează mișcarea aerului în fața senzorului său piro-electric și protejează împotriva reflexiilor negative din interiorul carcasei detectorului. Tensiune largă - adaptare la tensiune largă de 9 până la 16 V cu protecție de conexiune inversă polaritate Tehnologie IFT - reglați automat pragurile de declanșare a alarmelor superioare și inferioare atunci când sunt expuse la interferențe electromagnetice sau electrice și schimbați pragurile înainte ca detectorul să intre în alarmă falsă.