Siguranta automata 4,5kA, C6A, 1P+N Schrack

Siguranta automata 4,5kA, C6A, 1P+N Schrack

|
Adauga intrebare
Descriere

Siguranta automata 4,5kA, C6A, 1P+N.  Este un aparataj testat si certificat de standardele VDE si ISO recunoscute la nivel european. 

schrack-logo

32, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Siguranta automata 4,5kA, C6A, 1P+N Schrack.  Este un aparataj testat si certificat de standardele VDE si ISO recunoscute la nivel european. Gama AMPARO se potriveste pentru domeniul rezidential si doreste sa creeze o lume fara griji. Produsele AMPARO au preturi accesibile prin eliminarea costurilor inutile oferind un raport calitate pret foarte bun

Ceva despre gama AMPARO - aici se gasesc intrerupatoare automate sau combinate cu capacitate minima de rupere la curent de scurtcircuit de 6kA cu exceptia intreruparoarelor automate 1P+N cu un singur modul unde acest parametru este 4,5kA. O alta caracteristica importanta a gamei amparo este designul partilor laterale a fiecarui pol. Aceasta proiectare permite unui flux de aer sa circule maximizand contactul declansatorului bimetalic cu aerul inconjurator. Asta face ca declansarea la suprasarcina sa fie mult mai precisa. 

Noua serie AMPARO ofera: un design modern, cu functii imbunatatite,  materiale de calitate, un pret corect si nu in ultimul rand garantia brandului SCHRACK sustinuta de de certificările VDE si ISO.