Siguranta automata 3P+N 63A 6kA Schrack

Siguranta automata 3P+N 63A 6kA Schrack

|
Adauga intrebare
Descriere

Siguranta automata 3P+N 63A 6kA Schrack. Certificate ISO si VDE la nivel european, produsele AMPARO trec printr-o serie de teste inainte de ajunge in rafturile magazinelor, pentru a garanta calitatea acestora.

schrack-logo

94, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Siguranta automata 3P+N 63A 6kA Schrack. Certificate ISO si VDE la nivel european, produsele AMPARO trec printr-o serie de teste inainte de ajunge la clienti pentru a garanta calitatea acestora.

Cu o expertiza indelungata in domeniu, SCHRACK prezinta noua gama de aparataje AMPARO, destinata uzului rezidential. Certificate ISO si VDE la nivel european, produsele AMPARO trec printr-o serie de teste inainte de ajunge in rafturile magazinelor, pentru a garanta calitatea acestora.

De la intreruptoare automate, intreruptoare automate cu protectie diferentiala (combinate), întreruptoare cu protectie diferentiala (diferentiale pure), la comutatoare principale, lampi de semnalizare cu LED, contactoare modulare, toate produsele au un raport calitate/pret foarte bun si sunt proiectate sa reziste. Garantia brandului SCHRACK este asigurata de expertiza in domeniu si de certificările ISO si VDE.