Switch cu management, 16 porturi Gigabit, 8 porturi PoE+, 120W, TP-LINK TL-SG2016P

Switch cu management, 16 porturi Gigabit, 8 porturi PoE+, 120W, TP-LINK TL-SG2016P

|
Adauga intrebare
Descriere
  • 16 porturi Gigabit
  • 8 porturi PoE
  • Putere PoE: 120W
  • Integrare in platforma Omada
  • Multiple scenarii de aplicabilitate
  • Management centralizat
1022, 99 Lei
Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

 

Switch-ul TL-SG2016P ofera posibilitatea utilizarii atat impreuna cu dispozitive PoE, precum camere IP, telefoane IP sau Access Point-uri, cat si cu dispozitive non-PoE, cum ar fi PC-uri, imprimante. Astfel, puteti utiliza switch-ul in multiple scenarii de aplicabilitate, in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. 

scenarii de aplicabilitate

Echipat cu 8 porturi PoE switch-ul poate suporta o putere de pana la 120W. Acesta poate functiona impreuna cu un singur cablu Ethernet pentru a realiza atat alimentarea, cat si transmiterea datelor. In acest mod, switch-ul asigura o implementare flexibila celorlalte dispozitive PoE, reducand totodata costurile legate de infrastructura pentru intreprinderile mici. 

conexiuni switch tp-link

De asemenea, TL-SG2016P beneficiaza de posibilitatea integrarii in platforma Omada Software Defined Networking (SDN), care permite integrarea dispozitivelor de retea, precum acces point-uri, switch-uri, gateway-uri si asigura o administrare centralizata prin Cloud. Aceasta platforma garanteaza crearea unei retea de afaceri puternica, cu o eficienta, securitate si fiabilitate mai mare. 

In plus integrarea in aplicatia mobila Omada App va permite sa aveti in permanenta accesul la retea, realizand diferite modificari. Puteti aloca diferite roluri de administrare, in functie de nevoi, pentru a beneficia de o mai mare flexibilitate, dar si de o securitate sporita. 

tehnologie Omada