Switch 16 porturi pentru birou, 10/100 MBPS TP LINK TL-SF1016D

Switch 16 porturi pentru birou, 10/100 MBPS TP LINK TL-SF1016D

|
Adauga intrebare
Descriere
  • 16x RJ45 10/100/Mbps
  • AUTO Negociere/AUTO MDI/MDIX
  • Certificari FCC, CE, RoHs
  • Garantie 24 luni
133, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Switch-ul TL-SF1016D este proiectat pentru utilizatorii SOHO (Small Office/Home Office) sau pentru grupuri de lucru. Toate cele 16 port-uri suporta auto MDI/MDIX. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta tipului de cablu, pur si simplu conectati si utilizati. Este un switch de tip PLUG AND PLAY.

 

Performanta Ridicata

Cele 16 port-uri RJ45 10/100Mbps cu auto-negociere care suporta functia Auto MDI/MDIX, eliminand necesitatea cablurilor crossover sau a port-urilor Uplink. Integrand arhitectura de comutare non-blocanta, TL-SF1016D redistribuie si filtreaza pachete de date la viteza maxima a cablului pentru eficienta maxima.

Tehnologia Green de la TP-LINK

Switch-ul Fast Ethernet de noua generatie TL-SF1016D integreaza tehnologia inovatoare de eficienta energetica, care poate extinde considerabil capacitatea retelei cu un consum mult mai mic de energie. Consumul este reglat in mod automat in functie de starea conexiunii si de lungimea cablului pentru a limita Amprenta de Carbon a retelei dvs. De asemenea, respecta directiva RoHS a Uniunii Europene, care interzice utilizarea anumitor materiale periculoase. In plus, 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.

Usor de Utilizat

Caracteristicile auto ale acestui switch asigura instalarea simplă si fara efort, plug and play. Nu este necesara configurarea. Functia Auto MDI / MDIX elimina necesitatea cablurilor crossover. Functia de Auto-negociere pe fiecare port detecteaza viteza unui dispozitiv de retea (10, 100 Mbps) si ajusteaza in mod inteligent viteza pentru compatibilitate si performanta optima.