Router rackabil Microtik 5 porturi RB2011UiAS-RM

Router rackabil Microtik 5 porturi RB2011UiAS-RM

|
Adauga intrebare
Descriere
Router puternic conceput pentru rack-uri. Iesire PoE, care poate fi utilizată pentru alimentarea altor dispozitive. Port microUSB pentru conectarea memoriei externe. Ideal pentru uz interior.
  • Cod produs RB2011UiAS-RM
  • Brand MIKROTIK
  • Taxa verde 0.8
629, 99 Lei
Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

RB2011UiAS-RM este un Router puternic conceput pentru rack-uri. Un mare avantaj este ieșirea PoE, care poate fi utilizată pentru alimentarea altor dispozitive, un port microUSB pentru conectarea memoriei externe și un modul SFP pentru conectarea la o cale optică. Ideal pentru uz interior. RouterBoard RB2011UiAS-RM este echipat cu porturi Ethernet 5x Gbit, porturi 5x 100 Mbit, 1x port SFP Gbit și port USB. Marele avantaj este prezența unui port SFP unde un modul MiniGBIC gigabit poate fi introdus și conectat la calea optică.

 

Datorită portului USB, este posibil să conectați o unitate USB sau un modem 3G pentru a crea un depozit central sau o conexiune de rezervă. Ieșirea PoE are aceeași tensiune ca sursa de alimentare sau sursa de alimentare PoE utilizată. Poate fi utilizat pentru alimentarea altor dispozitive în intervalul 8 - 28 V. Ieșirea maximă este de 500mA. Din partea frontală a RouterBoard există un ecran LCD tactil clar care arată evenimentele curente din rețea. RouterBoard vine cu o licență L5. RouterBoard se monteaza in rack.