[RESIGILAT] Monitor suplimentar 7" pentru videointerfoane Electra VTM.7S402.ELB04
369.99 RON 451.99 RON

[RESIGILAT] Monitor suplimentar 7" pentru videointerfoane Electra VTM.7S402.ELB04

|
Adauga intrebare
Descriere

Comanda produsul resigilat. Produs testat, functional!

 

Stoc limitat.

  • Cod produs VTM.7S402.ELB04-R
  • Brand Electra
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Atentie acest produs este resigilat si prezinta usoare urma de uzura. Produsul a fost testat si este in stare buna de functionare.
 
Display LCD color de 7”

O imagine extraordinara cu ajutorul unui monitor de 7 inch. Acum poti vedea mai bine cine te suna, cu imagini de rezolutie mare pe tot parcrusul apelului, convorbirii si monitorizarii. 

 

Utilizare intuitiva hands-free 

Tastatura Touch usor de folosit cu simbolista minimalista universala. Toate actiunile se fac usor, minimizand interactiunea utilizatorului. Orice functie se realizeaza cu o singura atingere de tasta.

O alta caracteristica foarte importanta a tastelor Touch este ca nu se blocheaza, indiferent de frecventa utilizarii, ceea ce inseamna fiabilitate pe termen lung.

 

Comanda auxiliara pentru automatizari de porti sau alte echipamente electrice

Tasta auxiliara poate fi utilizata pentru actionarea unei alte automatizari: poarta auto, usa garajului, o instalatie de iluminat exterior. Sistemul de videointerfon ELECTRA este prevazut cu conexiuni directe pentru o astfel de automatizare, facilitate ce permite upgradarea instalatiei cu diverse dispozitive aditionale.
 
 
 

Compatibilitate extinsa cu majoritatea echipamentelor ELECTRA

Terminalul video de 7” smart+ este compatibil cu toate panourile exterioare, terminalele video si audio si echipamentele auxiliare din gama Touch Line – 4 fire, oferind posibilitatea de a fi utilizat atat in configuratii pentru case, cat si in cele pentru blocuri.