Ups cu stabilizator (AVR) incorporat 700VA CyberPower BR700ELCD
539.99 RON

Ups cu stabilizator (AVR) incorporat 700VA CyberPower BR700ELCD

|
Adauga intrebare
Descriere

Ups cu stabilizator (AVR) incorporat 700VA CyberPower BR700ELCD. Port de incarcare USB. Poti asigura si protectia circuitelor de date (RJ11 /RJ45). Economie de energie pina la 80%

Produs indisponibil

Descriere produs

Ups cu stabilizator (AVR) incorporat 700VA CyberPower BR700ELCD. Port de incarcare USB. Poti asigura si protectia circuitelor de date (RJ11 /RJ45)

 

Tehnologie Energy Saving

UPS-ul adoptă tehnologia brevetată GreenPower UPSTM de la CyberPower pentru a îmbunătăți eficiența în funcționare a UPS-ului, pentru a reduce căldura generată, pentru a consuma mai puțină energie și pentru a economisi mai multe costuri cu energia, comparativ cu modelele de UPS convenționale.

 

Stabilizatorul automat al tensiunii (AVR - Automatic Voltage Regulation)

UPS-ul are funcție încorporată de stabilizator automat al tensiunii (AVR) pentru reglarea tensiunilor mici și a supratensiunilor atunci când există fluctuații în alimentarea de la rețeaua de utilități, astfel oferind alimentarea permanentă și fiabilă a dispozitivelor conectate.

 

Port de încărcare USB

UPS-ul este prevăzut cu port de încărcare USB pentru alimentarea dispozitivelor electronice. Portul de încărcare USB are un design plug-n-play pentru utilizare rapidă și imediată, permițându-le utilizatorilor să folosească în mod confortabil portul USB pentru alimentarea dispozitivelor.

 

Priză cu protecție împotriva supratensiunilor tranzitorii

Prizele iesire ale UPS-ului sunt concepute pentru a absorbi supratensiunea și spike-ul cauzate de tunet și fulgere, oferind astfel o protecție completă pentru echipamente și dispozitive.

 

Protecția liniei de date

UPS-ul vine cu portul RJ11 / RJ45 pentru a absorbi creșterea și spike-ul. Prin conectarea dispozitivelor la portul RJ11 / RJ45, UPS-ul poate asigura o protecție completă a liniei de date pentru echipament.

 

Afișaj LCD multifuncțional

Afișajul LCD prezintă informații clare despre sistem, precum starea alimentării, starea bateriei, starea încărcării și multe altele. De asemenea, dispune de o interfață simplu de utilizat și intuitivă, permițându-le utilizatorilor să gestioneze și să monitorizeze cu ușurință întregul sistem.