Camera exterior Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR30m, HAC-HFW1200C-0280B-S5
82.99 RON

Camera exterior Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR30m, HAC-HFW1200C-0280B-S5

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu rezolutie 2MP Full HD
  • Unghi de vizualizare mare de 101°
  • Vizualizare nocturna cu IR pana la 30m
  • Tehnologie CVI/AHD/TURBO HD/ANALOG
  • Garantie 24 luni
  • Cod produs HAC-HFW1200C-0280B-S5
  • Brand Dahua

82.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere pentru exterior Dahua HAC-HFW1200C-0280B-S5 are rezolutia de 2MP, iar lentila fixa de 2.8 mm cu ajutorul careia veti putea capta imagini generale asupra zonei pe care o supravegheati. Aceasta lentila fixa ofera un unghi orizontal de 101°.

Rezolutia de inregistrare Full HD

Camera permite inregistrarea cadrelor la rezolutia de 1920x1080p cu pana la 25 de cadre pe secunda.

Camera este Analogica si este comutata din fabrica pe tehnologia HD-CVI, pentru a functiona este nevoie de un DVR/XVR Dahua.

camera full HD
Iluminatorul cu infrarosu permite inregistrarea de imagini de calitate, chiar si pe timpul noptii. Veti putea surprinde cadre pe o distanta de pana la 30 de metri.
smart ir 30 m

Functia BLC este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

Highlight Compensation - HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

 

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului. 

gama dinamica pentru camere

 

Protectie IP67

Camera supraveghere cu carcasa rezistenta, compacta. Are un index de protectie IP67. 

Avand indexul de protectie mare, camera este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile, cum ar fi: ploi, temperaturi extreme, vant si praf. 

camera de supraveghere rezistenta la ploaie

Atentie! Aceste camere sunt comutate in mod implicit, din fabrica, pe tehnologia HDCVI. Folositi meniul OSD din DVR pentru a schimba din formatul HDCVI in alte formate video sau folositi controllerul UTC PFM820 (Achizitionat separat) pentru a schimba din formatul HDCVI in formatul video CVBS.