Camera IP wi-fi 4MP, lentila 2.8mm, IR 30 metri MicroSD Dahua, IPC-HFW1435S-W-028
299.99 RON

Camera IP wi-fi 4MP, lentila 2.8mm, IR 30 metri MicroSD Dahua, IPC-HFW1435S-W-028

4.8
|
Adauga intrebare
Descriere
 • 4MP (2K) 
 • Lentila 2.8mm
 • Unghi vizualizare 100°
 • Smart IR 30m
 • Slot card MicroSD
 • BLC, HLC, DWDR
 • Alimentator Inclus
 • 2 ani garantie

 

 • Cod produs IPC-HFW1435S-W-028
 • Brand Dahua
 • Taxa verde 0
299.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera IP wi-fi 4 MP Dahua IPC-HFW1435S-W

Aceasta camera are un senzor de imagine CMOS de 1/3" si inregistreaza la o rezolutie superioara de 4 MP. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare de 106°. Astfel, cu ajutorul acestei camere veti obtine imagini de o calitate superioara si cadre largi asupra spatiului pe care doriti sa il supravegheati. 

Cu ajutorul LED-urilor infrarosu, aceasta camera poate inregistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Astfel, veti surprinde imagini nocturne pe o distanta maxima de 30 de metri.

Camera include alimentator! Cardul SD trebuie achizitionate separat!

Stocare pe card SD

Aceasta camera suporta stocarea imaginilor inregistrate pe card micro SD cu o capacitate maxima de stocare de pana la 256GB (cardul nu este inclus - se achizitioneaza separat). Astfel, nu veti mai avea nevoie de NVR pentru salvarea imaginilor camera putand sa funcționeze si stand-alone

Distanta maxima wireless suportata de aceasta camera este de 50 de metri. Aceasta distanta este garantata in conditii optime de mediu sau in camp deschis.

Carcasa rezistenta IP67

Camera Dahua are o carcasa rezistenta, astfel ca nu va trebui sa iti faci griji pentru buna functionare a acesteia. Este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce asigura rezistenta la praf, vant, ploi, soare, ninsoare si temperaturi extreme.

Tehnologia HLC identifica pe timp de noapte luminile puternice compensand expunerea pe aceste zone, pentru a putea fi redate imagini clare. Cea mai frecventa utilizare a acestei functii digitale este citirea placutelor auto pe timp de noapte, protejand imaginea impotriva supraexpunerii cauzate de farurile automobilelor, reducand intensitatea luminii orbitoare.

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele obiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect obiectul din prim-plan. Ajuta la vizualizarea detaliilor obiectelor intunecate, iar in acelasi timp poate filtra obiectele foarte luminoase.

Daca activati Functia WDR, camera de supraveghere o sa capteze imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminare prin contrast, folosind tehnologia WDR. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

Smart IR

Tehnologia Smart IR este o tehnologie noua care ofera o mai buna calitate a imaginii pe timp de noapte prin ajustarea automata a puterii infrarosului pentru a evita supraexpunerea