Automatizare de poarta culisanta 400KG, 24V, Uz intensiv, King Gates

Automatizare de poarta culisanta 400KG, 24V, Uz intensiv, King Gates

5
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Automatizare de poarta culisanta 400KG
  • Uz intensiv
  • Automatizare silentioasa si fiabila
  • Greutatea maxima poarta: 400kg
  • Alimentare la 220V, Motor 24V 
  • Se poate programa direct din SMARTPHONE

Categorii asociate: Automatizari Porti; Porti Culisante;  Automatizari Porti Culisante

1499, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Automatizare de poarta culisanta 400KG, 24V, Uz intensiv, King Gates

Pachetul include : 

  •  Motor cu placa de comanda incorporata 
  •  Lampa de semnalizare
  •  Set de fotocelule 
  •  2 x Telecomenzi

NU include cremaliera. Orice automatizare culisanta are nevoie si de cremaliera. Va rugam sa achizitionati cremaliera in functie de lungimea portii dumneavoastra. 

Mecanica de precizie foarte silentioasa 

Siguranta si fiabilitatea sunt baza conceptului King GATES, acestea se datoreaza componentelor de calitate, rezistente in timp care sunt folosite la productia acestor automatizari de porti. Datorita constuctiei speciale partile acestor automatizari se ating la precizie milimetrica.

Rezultatul? Miscare silentioasa, performanta maxima, uzura minima

Baza acestui motor este din aluminiu turnat si capacul superior din plastic ABS, tratat pentru rezistenta la raze UV. Acestea fac din automatizarea Dynamos una solida care poate sa reziste la orice tip de clima. 

Placa de control inteligenta

kinginstalator

Placa de baza inteligenta simplifica radical munca instalatorului. Aceasta garanteaza performanta la nivel inalt in ceea ce priveste siguranta utilizatorilor, timpul si viteza de instalare. O singura metoda de programare si pentru automatizari culisante si pentru automatizari batante. Astfel instalatorul nu trebuie sa invete doua tipuri de placi de baza. Aceasta ajuta la o programare rapida si la o mentenanta simpla si practica. 

Se regleaza practic folosind trimmere, cursa portilor se poate programa automat cu ajutorul unei singure telecomenzi. Vine echipata cu leduri de diagnosticare si comutatoare DIP pentru setarea modurilor de functionare. Suporta gestionarea operatiunilor de reducere a vitezei, de reglare a vitezei si forta la detectie obstacol. 

Vine intr-o carcasa din plastic cu etichete explicative si sigurante de rezerva. 

Placa de control poate fi programata direct din telefon printr-o aplicatie intuitiva. Pentru aceasta trebuie sa achizitionati modulul wireless KINGCONNECT (Vezi produse asociate), sau poti sa o controlezi din aplicatia CLAVIS daca instalezi modulul suplimentar WI-CLAVIS, pentru a putea controla automatizarea deschis / inchis . (Atentie - produsele specificate mai sus nu sunt incluse in acest KIT).

Automatizarea DYKIT24/400 suporta instalarea a pana la 170 de telecomenzi

cerere oferta instalare automatizari