Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Politica confidentialitate

 

S.C. ATU TECH SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 30660.

 

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ATU TECH SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

 

Scopul colectarii datelor este onorarea comenzilor (eliberare factura, certificat de garantie si expedierea produselor) reclama, marketing si publicitate (newsletter) si realizarea de statistici necesare imbunatatirii serviciilor si produselor oferite. SC ATU TECH SRL colectează de la clientii sai date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client, acestea pot fi furnizate partial companiilor de curierat colaboratoare pentru expedierea si livrarea coletelor, dar nu vor fi furnizate/vandute sau inchiriate unor terti.

 

 

Refuzul furnizarii acestor date duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre SC ATU TECH SRL. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

SC ATU TECH SRL nu promoveaza SPAM-ul.

 

 

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.a2t.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Conform Legii nr. 677/2001, va puteti exercita in mod gratuit de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

 

 

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata sediul firmei noastre, Str. Fabricii nr. 2, Sibiu sau prin e-mail la adresa office@a2t.ro.

 

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate. Informatiile cu caracter personal sunt furnizate partial catre curier - in vederea expeditiei comenzii si catre serviciul de e-mail marketing - in vederea expedierii de newslettere.

 

 

Despre cookies

 

 

 

Atu Tech colecteaza urmatoarele date de trafic: 

IP-uri, geolocatie, istoricul utilizatorului, tip de dispozitiv, sistem de operare.