Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Parteneriat Instalatori

 

Parteneriat pentru instalatori sisteme de securitate sau automatizari porti si alte instalatii electrice de curent slabi. Dorim sa colaboram cu firme specializate in instalare sisteme de securitate sau automatizari pe tot cuprinsul tarii.   

  

Puteti beneficia de preturi speciale pentru proiecte si promovare in lucrari de instalare in zona geografica pe care o deserviti. Veti beneficia, de asemenea, de suport tehnic si scolarizare pentru produsele importate si distribuite de catre noi si elaborare de solutii tehnice pentru aplicatii deosebite.

 

 

bussines

Vrem sa promovam sistemul de parteneriat in intreaga tara cu firme serioase care pot efectua lucrari de calitate pentru clientii nostri.  

 

Impreuna, noi Atu Tech garantand pentru solutii tehnice si produse de calitate si dumneavoastra ca instalator, prestand servicii de instalare de calitate, putem oferi clientilor nostri un serviciu complet si complex, care sa satisfaca si cei mai pretentiosi clienti.

 

 

Vom acorda discount direct la inregistrarearea in programul nostru de “Instalator Partener” si va vom promova ca instalator agreat  prin intermediul paginii noastre “INSTALARI SISTEME ATU TECH”, pe categorii de lucrari si pe zone geografice pe care le puteti acoperi.

 

 

Fiecare firma care se va inscrie in programul nostru, va putea fi selectata de catre clientii nostri pentru a cere o oferta de instalare direct pe email si veti primi datele de contact a celor care solicita o oferta de instalare.  

 

Dupa fiecare lucrare, clientii nostri vor face o evaluare a instalatorului si va vor recomanda si viitorilor clienti. Evaluarea firmelor va fi evidentiata in lista de instalatori prin stelute, care vor arata gradul de satisfactie al clientului si credibilitatea dumneavoastra.    

 

 


 

Pentru a va putea inregistra in programul de “Instalator Partener” 

 

Varianta 1 

 

 

 Apasa pentru a merge pe Google Play    sau     

 

 

 

Instalati aplicatia de mobil care va ofera un acces rapid la cererile de oferta pe zona dumneavoastra de interes. Aveti posibilitatea de a avea in cel mai scurt timp acces la lucrari si oferte preferentiale. Este o varianta foarte practica de a avea acces la lucrarile de instalare oferite prin Atu Tech SRL

 

 

 

 

 

Varianta 2

Va rugam sa completati formularul de mai jos. Datele vor ajunge pe email si va vom informa despre statusul inregistrarii in sistem, dupa o verificare prealabila, sau puteti sa sunati la 0371-783-783 si sa cereti cu Vlad - Director Vanzari