Receptor WI-FI USB cu antena TL-WN722N
59.99 RON

Receptor WI-FI USB cu antena TL-WN722N

|
Adauga intrebare
Descriere

Receptor WI-FI USB cu antena TL-WN722N. Ai un calculator in casa si nu ai posibilitate sa il cablezi la internet? Nici o problema, aceasta este o placa de retea wireless care poate creea o conexiune wireless la internet intre calculator si router-ul wireless

 • Cod produs KOM0047
 • Brand Tp-Link
 • Taxa verde 0
59.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Receptor wireless TL-WN722N, placa de retea wireless prin USB. Ai un calculator in casa si nu ai posibilitate sa il cablezi la internet? Nici o problema, aceasta este o placa de retea wireless care poate creea o conexiune wireless la internet intre calculator si router-ul wireless

 

 • Antenă externă detaşabilă cu câştig îmbunătățit

  TL-WN722N este echipat cu antenă externă detaşabilă cu câştig îmbunătățit de 4dBi, care poate fi rotită şi ajustată pe diferite direcţii pentru funcţionarea optimă în diferite medii de operare. Aceasta poate oferi performanţe superioare comparativ cu o antenă internă. Pentru aplicaţii complexe, antena poate fi înlocuită cu diverse alte modele pentru a permite o flexibilitate crescută şi o acoperire mai mare.

   

   

 • Buton WPS - Criptare Wireless Rapidă

  Compatibil cu WPS (WI-FI Protected Setup™), TL-WN722N dispune de buton WPS, care permite utilizatorilor să configureze aproape instantaneu funcţiile de securitate prin simpla apăsare a acestuia. Astfel va fi stabilită automat o conexiune securizată WPA2, superioară criptării WEP. Nu numai că această metodă este mai rapidă decât realizarea setărilor uzuale de securitate, dar este mai convenabilă şi nu presupune memorarea unei parole!

   

   

 • Criptare WPA / WPA2 - Securitate Avansată

  În ceea ce priveşte securitatea conexiunii Wi-Fi, criptarea WEP nu este cea mai puternică şi sigură metodă de protecţie împotriva intruziunilor exterioare. TL-WN722N oferă posibilităţi de criptare WPA/WPA2 dezvoltate de grupul Wi-Fi Alliance, care promovează interoperabilitatea şi securitatea reţelelor wireless.