Monitor LED Philips 23.6 toli Full HD, VGA, DVI, HDMI, Negru, Smart contrast, 243V5QHSBA/00
619.99 RON

Monitor LED Philips 23.6 toli Full HD, VGA, DVI, HDMI, Negru, Smart contrast, 243V5QHSBA/00

|
Adauga intrebare
Descriere

Monitor Philips de 23.6 toli tehnologie LED FULL HD cu timp de raspuns foate bun, se poate folosii cu succes pentru sisteme de supraveghere video.

philips

  • Cod produs 243VQ5HSBA/00
  • Brand Phillips
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Afisajul MVA pentru unghiuri ample de vizualizare si niveluri profunde de contrast

 

Afisajul cu LED MVA de la Philips utilizeaza o tehnologie avansata de aliniere verticala pe mai multe domenii care iti ofera un raport de contrast foarte inalt pentru imagini foarte vii si luminoase. Pentru ca aplicatiile standard de birou sunt manevrate cu usurinta, este adecvat in mod special pentru fotografii, navigare pe Web, filme, jocuri si aplicatii grafice solicitante. Tehnologia optimizata de gestionare a pixelilor iti ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, oferind imagini foarte clare.

 

Afisaj 16:9 Full HD pentru imagini clare si detaliate

 

Calitatea imaginii conteaza. Afisajele obisnuite ofera calitate, dar iti doresti mai mult. Acest afisaj are rezolutie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare imbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil si culori realiste care compun o imagine reala.

 

 SmartContrast pentru detalii negre, bogate

 

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nuante intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

 

 Afisaj ecologic fara mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru reduce impactul afisajului asupra mediului pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.