Kit supraveghere Statie ITP 2 camere ordin Nr.1319/2016

Kit supraveghere Statie ITP 2 camere ordin Nr.1319/2016

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Kit pentru supraveghere Statie ITP
  • Respecta cerintele legale
  • Toate accesoriile incluse
  • Camere de supraveghere 2K
  • Posibilitate de a extinde kitul
  • Permite stocarea imaginilor timp de 6 luni
  • Garantie 3 ani NVR si camere!

Ai economisit: 59 , 00 Lei

2874 , 99 Lei
Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Kit supraveghere Statie ITP 2 camere IP CCTV. Este un kit perfect pentru sisteme de supraveghere la statie ITP cu rezolutie 2K + (5 megapixeli) pentru mai multe detalii. Un kit pe arhitectura IP, cu alimentare PoE pentru camere direct din NVR. 

Kitul indeplineste cerintele ITP impuse de Ordinul Ministrului Transportului Nr. 1319 / 2016.

KITUL este compus din:

1X NVR de 4 canale, 4x POE, cu rezolutie superioara 8MP

1X Hard Disk de capacitate mare pentru stocarea inregistrarilor - 6TB

2X camere de Supraveghere cu rezolutia de 5 Megapixeli (de 2 ori Full HD): una pentru standul de franare si una pentru finalizarea ITP

1X Cablu necesar pentru conectarea camerelor, lungime: 100m

1X Monitor 22 LED audio inclus 6.5 ms VGA si HDMI 1080P

4X Mufe necesare instalarii

Kitul poate fi extins cu inca 2 camere IP cu rezolutia de maxim 6MP. 

Obligativitatea asigurarii, prin intermediul unui sistem video, a inregistrarii activitatii efectuate pe linia de ITP, inregistrare care trebuie pastrata si pusa la dispozitia Registrului Auto Roman (RAR) face parte din Ordinul MT nr. 2133/2005 pentru aprobarea Reglementarilor privind certificarea incadrarii vehiculelor inmatriculate sau inregistrate in normele tehnice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si in categoria de folosinta conform destinatiei, prin inspectia tehnica periodica. 

SITP trebuie sa asigure, prin intermediul unui sistem video, inregistrarea activitatii efectuate pe linia de ITP, inregistrare care trebuie pastrata pe o perioada de 6 luni de la data efectuarii ITP. Aceste inregistrari vor fi puse la dispozitia RAR in scopul monitorizarii activitatii de ITP.

Sistemul de supraveghere video necesar trebuie sa contina minimum doua camere de supraveghere si un inregistrator digital DVR (Digital Video Recorder) care sa permita inregistrarea la rezolutii inalte HD (High Definition), avand caracteristicile tehnice corelate cu dimensiunile si particularitatile spatiului destinat activitatii de ITP; sistemul trebuie sa fie astfel proiectat, dotat si instalat incat sa asigure inregistrarea continua a activitatilor desfasurate pe linia de ITP. Sistemul de supraveghere video instalat in fiecare SITP trebuie sa asigure urmatoarele functionalitati:

• sa permita vizualizarea tuturor inregistrarilor realizate pe un ecran corespunzator si accesibil inspectorului RAR


• sa permita inregistrarea si vizualizarea pe fluxul de ITP a vehiculului inspectat, a culorii exacte a acestuia si a placii/placilor cu numarul de inmatriculare, indiferent de conditiile de iluminare existente


• sa permita inregistrarea activitatii de pe linia de ITP pe durata maxima de functionare, respectiv de luni pana vineri intre orele 8.00 si 20.00 si sambata intre orele 8.00 si 14.00


• sa permita inregistrarea si vizualizarea corespunzatoare a indicatiilor afisajului/afisajelor analogic/analogice sau a indicatoarelor analogice ale standului/standurilor de franare instalate pe linia de ITP


• sa permita stocarea inregistrarilor realizate, vizualizarea lor selectiva pe toata durata stocarii si stergerea automata a inregistrarilor realizate dupa sase luni de la data preluarii lor.

ATENTIE! Calculul de stocare a fost facut pentru doua camere IP, la compresie H265+, inregistrare la orar 12h/zi, calitatea imagini: HIGH, 12 cadre pe secunda.