Kit supraveghere complet 2 camere IP WIFI, 4MP, IR 30M, Dahua, accesorii incluse KIT2XDAH2K

Kit supraveghere complet 2 camere IP WIFI, 4MP, IR 30M, Dahua, accesorii incluse KIT2XDAH2K

|
Adauga intrebare
Descriere

Kit supraveghere complet 2 camere IP WIFI, 4MP, IR 30M, Dahua, NVR 4 canale 6MP, accesorii incluse. Acest kit contine: 2 x Camere IP Dahua 2MP, 1 x Router Wireles, 2 x Alimentatoare, 1 x NVR 4 canale.

  • Cod produs KIT2XDAH2K
  • Brand Dahua
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Kit supraveghere complet 2 camere IP WIFI, 4MP, IR 30M, Dahua, NVR 4 canale 4K, accesorii incluse

 

Acest kit contine:

2 x Camere IP Wifi Dahua 2MP -  IPC-HFW1435S-W-028

1 x Router Wireles - TL-WR820N

2 x Alimentatoare 12V 2A in comutatie - AT 12V2A

1 x NVR 4 canale - SAF-NVR4-6MP

 

Camera IP wi-fi 4 MP

Camera Dahua IPC-HFW1435S-W are un senzor de imagine CMOS de 1/3" si inregistreaza la o rezolutie superioara de 4 MP. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare de 106° (testat de producatori). Astfel, cu ajutorul acestei camere veti obtine imagini de o calitate superioara si cadre largi asupra spatiului pe care doriti sa il supravegheati. 

Cu ajutorul LED-urilor infrarosu, aceasta camera poate irnegistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Astfel, veti surprinde imagini nocturne pe o distanta maxima de 30 de metri (testat de producatori in conditii optime).

 

 

Stocare pe card microSD

Aceasta camera suporta stocarea imaginilor inregistrate pe card microSD cu o capacitate maxima de stocare de pana la 128GB (cardul nu este inclus - se achizitioneaza separat. In set este un card de 1TB). Astfel, nu veti mai avea nevoie de NVR pentru salvarea imaginilor.  

Distanta maxima wireless suportata de aceadta camera este de 50 de metri. Aceast distanta este garantata, insa, in conditii optime de mediu sau in camp deschis.

 

 

Carcasa rezistenta IP67 

Camera Dahua are o carcasa rezistenta, astfel ca nu va trebui sa iti faci griji pentru buna functionare a acesteia. Este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce asigura rezistenta la praf, vant, ploi, soare, ninsoare si temperaturi extreme.

 

 

NVR 4 Canale

 

Bandwith de 80 MBPS 

NVR-ul suporta camere de maxim 8 megapixeli si are o latime da banda de intrare de 80 MBPS, asta inseamna ca veti putea instala 4 camere care sa inregistreze la o rezolutie superioara. (de exemplu : 1ch@8MP 30fps, 4ch@1080P 30ps).

 

 

Compatibilitate

Compatibilitatea crescuta cu diferiti producatori de supraveghere video. Functioneaza cu orice camera ONVIF, dar si cu cele mai cunoscute protocoale IP cum ar fi: SAMSUNG / ARECONT/ AXIS/ PANASONIC/SONY.  Se potriveste cu camere ONVIF de la DAHUA sau SAFER, UNIVIEW, HIKVISION, etc. 

 

Vizualizare direct din aplicatie cu usurinta

Camera se poate vizualiza cu usurinta de pe telefon sau laptop/PC.

Foloseste aplicatia GUARDVIEWER disponibila in APP STORE(APPLE) sau MAGAZIN PLAYANDROID). Cu ajutorul aplicatiei vei putea sa vezi in direct sau sa accesezi inregistrarile. Vei putea sa setezi notificari pentru detectia la miscare si multe alte functii.

 

Descarca GUARD VIEWER de aici: 

APP STORE(APPLE) - Descarca 

Magazin PLAY(ANDROID)- Descarca