Kit complet 4 camere dome cu rezolutie 8MP + accesorii incluse

Kit complet 4 camere dome cu rezolutie 8MP + accesorii incluse

|
Adauga intrebare
Descriere

Kit complet de supraveghere video cu 4 camere de interior, cu rezolutie 8MP. DVR 4 canale Pentabrid cu aplicatie de mobil pentru vizualizarea imaginilor live si inregistrate. Toate accesoriile incluse (cabluri, mufe, sursa alimentare, HDD 2TB).

 

Garantie 5 ani la camere!

Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Camera dome 8 megapixeli, IR 20 metri, lentila 2.8mm,  comutabila pe orice tehnologie  

Camera dome SAF-ECO-DM8MP20F28 inregistreaza imagini la o rezolutie mare, de 5 megapixeli. Vine echipata cu o lentila fixa de 2.8 mm, care inregistreaza cadre largi, de 92°, astfel ca veti putea utiliza aceasta camera pentru supravegherea spatiilor mari, acolo unde aveti nevoie de imagini de ansamblu asupra unei zone. Spre exemplu, o puteti utiliza pentru supravegherea unor birouri, sali de asteptare sau de curs, institutii etc. 

Acest model de camera este echipat cu LED-uri infrarosii microcristaline pentru o foarte buna performanta pe timpul noptii sau atunci cand gradul de iluminare este scazut. Tehnologia Smart IR asigura o iluminare uniforma a imaginilor alb-negru surprinse pe timp de noapte, deoarece camera va compensa automat intensitatea luminii infrarosie in functie de distanta dintre obiecte si previne supra-expunerea atunci cand un obiect se apropie de camera. Astfel, cu ajutorul acestei camere veti putea inregistra imagini pe timp de noapte pe o distanta de pana la 20 metri (*vine cu 18 led-uri IR / 14µ).

 

Atentie! Camerele vin implicit cu rezolutie de 5MP. Pentru a le schimba in 8MP, camerele trebuie comutate pe tehnologia HDCVI. Pentru a face acest lucru, urmati indicatiile din videoclipul de mai jos.

 

 

 

DVR Pentabrid 4K de la HIKVISION

Noua generatie de DVR-uri, de la Hikvision, pentru rezolutie UHD 4K. Suporta camere de supraveghere HDTVI de maxim 8 megapixeli. Pe langa mai suporta camere IP si analogice clasice. 

 

Compresie H265+ pentru eficienta crescuta in stocare  

Odata cu adoptarea standardului de compresie Smart H.265 + / H.265, seria îmbunătățește eficiența de compresie, economisind costurile de stocare. Smart H.265 + poate reduce rata de biti si poate stoca cu eficienta crescuta. Inregistrarile sunt cu pana la 90% mai mici decat stocarea clasica H.264. 

 

Vizualizare de la distanta direct de pe aplicatie 

Este foarte usor sa urmariti ce se intampla pe camerele de supraveghere, trebuie doar sa instalati aplicatia Hik-Connect pe telefon, tableta sau PC. DVR-ul permite pana la 32 de de conexiuni simultane.