Kit complet 4 camere de exterior, FullHD, 80m IR, Hikvision

Kit complet 4 camere de exterior, FullHD, 80m IR, Hikvision

|
Adauga intrebare
Descriere

Kit complet 4 camere de exterior, FullHD, 80m IR, Hikvision.

Ai economisit: 26 , 00 Lei

1613 , 99 Lei
Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Kit complet 4 camere de exterior, FullHD, 80m IR, Hikvision

4x camere bullet Hikvision

1x DVR FullHD Hikvision

1x Hard Disk 1TB Seagate

1x 100m Cablu coaxial

1x 100m cablu alimentare

1x Sursa de alimentare cu back-up (nu este inclusa bateria)

12x Mufe pentru conectare

 

4x Camera de supraveghere Full HD 2 MP IR 80m

Camera Hikvision DS-2CE17D0T-IT5F este o camera de supraveghere pentru exterior, dotata cu un senzor de 2 MP, iar rezolutia este Full HD 1080p. Senzorul puternic si lentila fixa de 3.6mm permit inregistrarea de imagini de inalta calitate, clare si cu detalii fine. Unghiul de vizualizare a camerei este foarte bun pentru o camera cu infrarosu la 80 metri (FOV - orizontal 79.6°), fiind solutia perfecta pentru securizarea in exterior a spatiilor de birou, magazinelor si a altor obiective. Camera are carcasa rezistenta la conditii meteo nefavorabile, temperaturi extreme si praf.

 

Infrarosu pana la 80 m

Camera Hikvision suprinde imagini de inalta calitate, atat pe timp de zi, cat si noaptea sau in conditii de iluminare scazuta, pana la 80 m. LED-urile infrarosu lumineaza uniform datorita tehnologiei Exir, astfel incat permit inregistrarea de imagini clare pe o distanta de pana la 80 de metri.

 

Tehnologia EXIR

Tehnologia EXIR actioneaza asupra modului in care LED-urile emit lumina, iluminand uniform si astfel, problema supra-expunerii de lumina este eliminata. Mai mult, Smart IR ajusteaza intensitatea luminii emise de LED-uri pentru ca imaginile surprinse sa se ridice la asteptarile celor mai exigenti utilizatori.

 

DVR 4 canale Full HD Turbo HD / AHD audio prin coaxial

Performanta FULL HD la 1080P

DVR-ul Hikvision DS-7104HQHI-K1 functioneaza pe tehnologiile Turbo HD 4.0, AHD sau analogic clasic. Nu trebuie sa configurati nimic, acesta accepta camerele in mod automat pe fiecare tehnologie in parte. Poate inregistra cu ajutorul camerelor turboHD la rezolutie maxima FULL HD 1080p  15FPS sau AHD la 720p 25FPS. Se pot conecta pana la 4 camere functionale pe aceste doua tehnologii. DVR-ul suporta redarea inregistrarilor video la o viteza de 256x, pentru a putea gasi cu usurinta partile din inregistrare care te intereseaza.

 

Vizualizare rapida pe internet - compresie H.265 si H.265+

Comprimarea inregistrarilor se realizeaza cu ajutorul codecului H.265 si H.265+. Compresia se face pe DVR la rezolutie maxima FULL HD si pe internet la o rezolutie mai mica. Astfel, ai posibilitatea sa vezi inregistrarile foarte usor de oriunde din lume.

 

Suporta camere cu microfon incorporat de la Hikvision

Cea mai buna imbunatatire a noului model de la Hikvison este suportul pentru camere analogice cu microfon incorporat. Cu ajutorul acestui model veti putea inregistra audio daca aveti camere compatibile Hikvision (seria S). Pe langa vine echipat si cu 4 intrari audio si o iesire pentru microfoane suplimentare sau pentru un difuzor.

 

Salveaza spatiu de stocare- H265+ - cu pana la 80% economisire

Folosind noua compresie H.265+ acest DVR suporta compresie puternica pentru a salva cat mai eficient inregistrarile. Videoclipurile inregistrate vor consuma cu pana la 80% mai putin spatiu in unele cazuri.

 

Descarca Hik-connect pentru Android/ Google play