Kit 4 camere 5 megapixeli cu DVR Hikvision, Infrarosu la 40 metri

Kit 4 camere 5 megapixeli cu DVR Hikvision, Infrarosu la 40 metri

|
Adauga intrebare
Descriere

Kit complet de supraveghere video cu 4 camere de exterior 5MP Safer, DVR 4 canale 5MP Hikvision 

 

Garantie 5 ani la camere!

Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Kit 4 camere 5 megapixeli cu DVR Hikvision, Infrarosu la 40 metri

 

Camera bullet de 5 megapixeli, IR 40 metri, lentila 2.8mm

Camera SAF-BM5MP40F28 inregistreaza imagini la o rezolutie mare, de 5 megapixeli. Vine echipata cu o lentila fixa de 2.8 mm, care inregistreaza cadre largi, de 93°, astfel ca veti putea utiliza aceasta camera pentru supravegherea spatiilor mari, acolo unde aveti nevoie de imagini de ansamblu asupra unei zone. Spre exemplu, o puteti utiliza pentru supravegherea unor birouri, sali de asteptare sau de curs, institutii etc.  

Acest model de camera este echipat cu LED-uri infrarosii microcristaline pentru o foarte buna performanta pe timpul noptii sau atunci cand gradul de iluminare este scazut. Tehnologia Smart IR asigura o iluminare uniforma a imaginilor alb-negru surprinse pe timp de noapte, deoarece camera va compensa automat intensitatea luminii infrarosie in functie de distanta dintre obiecte si previne supra-expunerea atunci cand un obiect se apropie de camera. Astfel, cu ajutorul acestei camere veti putea inregistra imagini pe timp de noapte pe o distanta de pana la 40 metri.

 

 

 

 

Dvr 4 canale, 5 Megapixeli

Dvr 4 canale, 5 Megapixeli Hikvision cu audio bidirectional, compresie H265+ DS-7204HUHI-K1/E. Este noul standard in supraveghere video. Suporta camere TurboHD de pana la 5 megapixeli si stocheaza inregistrarile eficient cu ajutorul codecului H265+. Doar pe primul canal, suporta o camera Turbo HD de 8 Megapixeli, care va inregistra 4K@8FPS. Pe langa cele 4 canale normale, suporta si 2 camere IP de  maxim 8 MP.

  

 

 

 

Rezolutie impresionanta

Noua tehnologie Hikvision TurboHD permite inregistrarea de imagini de supraveghe de calitate inalta. Rezolutia maxima suportata este de 5 megapixeli pe camere Turbo HD/AHD sau FULL HD  pe camere HDCVI. 

 

 

 

 

Salveaza spatiu de stocare- H265+ - Cu pana la 80% economisire

Acest nou DVR de la Hikvision ofera stocare eficienta folosind noua compresie H.265+. Acum puteti salva foarte eficient inregistrarile. Videoclipurile vor consuma  in unele cazuri cu pana la 80% mai putin spatiu de stocare. 

  

 

 

 

Diverse moduri de inregistrare

Cum sunteti obisnuiti cu DVR-urile comericalizate de noi, acest aparat poate fi setat sa inregistreze continuu, la detectie miscare, sau dupa un orar. Poate trimite un semnal de alarma atunci cand exista detectie de miscare, atunci cand se pierde semnalul de la o camera, atunci cand camera este acoperita de un obiect sau cand nu aveti Hard-disk in interior. 

 

 

 

 

 

Suporta HDD de capacitate mare 

Acest DVR suporta un hard-disk de capactiate mare, pana la 8 Terabiti pentru stocare indelungata. 

 

 

Descarca Hik-connect pentru Android/ Google play