Pachet 6 x Camera supraveghere FULL HD, 2.8mm, IR 20 metri
359.94 RON 359.99 RON

Pachet 6 x Camera supraveghere FULL HD, 2.8mm, IR 20 metri

|
Adauga intrebare
Descriere

Pachet 6 x camera supraveghere dome FULL HD, IR 20 metri AHD/HDCVI/TurboHD/CVBS. Inregistrare pe timpul zilei sau pe timpul noptii la calitate foarte buna. Te ajuta sa vezi ce se intampla in birou, magazin, depozit, etc.

 

Garantie 5 ani!

  • Cod produs SAF-DP2MP20F28P
  • Brand Safer
  • Taxa verde 2
359.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

full HD procesor

 

Calitate superioara la rezolutie Full HD

Camera Safer inregistreaza imagini clare, detaliate la rezolutie FULL HD cu ajutorul senzorului CMOS Aptina 1/2,7 de 2,1 MP. Este destinata uzului in interior, pentru supravegherea casei, a biroului sau a spatiilor de depozitare.  

 

 

 

 

 

 

 

 

hibridCompatibila cu orice tip de DVR

Este o camera de supraveghere compatibila cu orice DVR care functioneaza pe tehnologiile: AHD, HDCVI, HDTVI sau analogic clasic. Transmite semnal video fie pe cablu coaxial, fie pe cablu FTP cu videobalun, pe o distanta de pana la 300 metri.  Se poate comuta doar cu ajutorul unei telecomenzi suplimentare de la DAHUA PFM820.

 

 

 

 

2332

 

Unghi larg de supraveghere cu lentila de 2.8 mm 

 

 

Camera Safer de interior este dotata cu o lentila wideangle de 2.8 mm, pusa pe un senzor mare 1/2,7. Astfel, aceasta camera de supraveghere de interior va oferi un unghi de supraveghere de 103° si poate fi utilizata pentru captarea de cadre largi, cu imagini de ansamblu a spatiului care este supravegheat.  

 

 

Imagini  de calitate in timpul zilei dar si in timpul noptii

Cu ajutorul filtrului IR-CUT autoretractabil imaginile din timpul noptii isi vor pastra calitatea. Este o camera care inregistreaza normal in timpul zilei si cu ajutorul LED-urilor infrarosu pe timpul noptii. Datorita led-urilor infrarosu, aceasta camera poate inregistra imagini de calitate de pana la 20 metri.

 

 

cctv instalatironInstalare usoara! 

 

 

Aceasta camera se instaleaza foarte usor, iar comutarea intre tehnologii se realizeaza cu ajutorului unei telecomenzi PFM820. Camera se poate folosi atat in cadrul unui sistem de supraveghere nou, cat si pe sisteme mai vechi. E bine de stiut ca puteti pastra cablarea sistemului vechi. Recomandam utilizarea unui DVR FULL HD 1080p, pentru a inregistra la rezolutia maxima suportata. 

 

Atentie! Aceste camere sunt comutate in mod implicit, din fabrica, pe tehnologia HDCVI. Camerele pot fi comutate si pe tehnologiile Turbo HD, AHD si CVBS cu ajutorul telecomenzii UTC PFM820 - vezi aici produsul.