Sistem de supraveghere 4 camere interior Dahua, 2MP, Smart IR 50M, microfon incorporat
773.95 RON 773.99 RON

Sistem de supraveghere 4 camere interior Dahua, 2MP, Smart IR 50M, microfon incorporat

|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem de supraveghere 4 camere interior Dahua, rezolutie Full HD 2MP, infrarosu puternic pana la 50 metri, lentila fixa 2.8mm. Sa fie un pachet ideal, am adaugat un XVR5104HS-X de 4 canale.

Acesta este un kit de baza si NU contine accesorii sau stocare.

  • Cod produs KIT4INT50IRDAH
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 2
758.99 RON 773.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Kit de supraveghere cu 4 camere si DVR. Kitul este unul standard, si nu contine camrere sau accesorii

Camera dome HDCVI FULL HD Dahua HAC-HDW1220EMP-A

Camera Safer HAC-HDW1220EMP-A este echipata cu un senzor de imagine CMOS 1/2.7 de 2MP, cu ajutorul caruia vei obtine imagini clare, detaliate, de o calitate superioara, chiar si noaptea sau in conditii de iluminare scazuta.

Unghi larg de supraveghere cu lentila de 2.8 mm 

Camera dome Safer are o lentila wideangle de 2.8 mm pusa pe un senzor mare. Aceasta camera poate oferi, in aceasta configuratie, un unghi de supraveghere mare de 93° grade. Astfel, cu aceasta camera veti putea obtine imagini de ansamblu asupra zonei pe care doriti sa o supravegheati. Este o camera potrivita pentru monitorizarea spatiilor precum: sali de cursuri, sali de asteptare, spatii de birouri, institutii publice, magazine etc. 

DVR 4 canale Full HD

DVR 4 canale XVR5104HS-I2 - Seria AI Inteligenta Artificiala - inregistrare [email protected] sau [email protected], codare AI si compresie H.265+. Suporta un HDD de maxim 6TB (nu este inclus).

Functioneaza pe 4 canale audio HDCVI (camere Dahua cu microfon) si exceleaza prin tehnologiile AI: recunoastere/ analiza faciala (sex, varsta, masca etc), protectie perimetrala (filtrare alarme false determinate de animale, surse de lumina, etc), SMD Plus (Smart Motion Detection), stocare inregistrari

Cu acest DVR puteti obtine distante de transmisie mari, cu cablu UTP sau coaxial: 700m pentru rezolutie 4K/4M, 800m pentru rezolutie 1080p si 1200m pentru rezolutie 720p.

Vizualizarea imaginilor la distanta

DVR-urile Dahua XVR5104HS-S2 ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate si live, chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau de oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla acasa sau la birou.

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia