Kit supraveghere 4 camere Full HD + DVR 4 canale si accesorii, DAHUA, KITDH2MPDAHUA
796.20 RON 796.99 RON

Kit supraveghere 4 camere Full HD + DVR 4 canale si accesorii, DAHUA, KITDH2MPDAHUA

|
Adauga intrebare
Descriere
 • 4 camere Full HD
 • Aplicatie smartphone
 • DVR 4 canale Seria AI
 • Detectare miscare, perimetru protejat
 • Recunoastere Faciala
 • Kit cu accesorii, FARA HDD
 • Inregistrare audio
 • 60 de luni garatnie pentru camere
 • Cod produs KITDH2MPDAHUA
 • Brand Dahua
 • Taxa verde 2
780.99 RON 796.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Imbunatateste securitatea casei tale cu acest kit de supraveghere ce contine 4 camere Full HD si un DVR cu inteligenta artificiala. 

Kitul contine camere, DVR, cabluri, si mufa insa NU CONTINE STOCARE. Puteti sa alegeti un HDD de le sectiunea cu produse compatibile.

Pentru vizualizarea pe internet a camerelor si pentru a primi notificari atunci cand este detectata miscarea puteti sa utilizati una din urmatoarele aplicatii:

internet9 Browser Internet
apple19 Aplicatie iPhone
system1 Aplicatie Android
Pentru PC sau MAC 

 

 

Camera supraveghere Full HD, lentila 3.6 mm, microfon incorporat 

Camera Safer are o lentila fixa de 3.6 mm, iar unghiul de supraveghere oferit este unul mare, de 84 grade, perfect pentru diverse aplicatii de supraveghere video. 

Acest model de camera are un modul de LED-uri IR pentru vizualizarea pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 20 de metri.  

Camerele includ microfon si impreuna cu DVR-ul din kit inregistreaza audio(daca doriti) pe toate canalele. 

 

DVR Pentabrid 4 canale Full HD

DVR 4 canale XVR5104HS-I2 - Seria AI Inteligenta Artificiala - inregistrare [email protected] sau [email protected], codare AI si compresie H.265+

Suporta un HDD de maxim 6TB (nu este inclus).

Functioneaza pe 4 canale audio HDCVI (camere Dahua cu microfon) si exceleaza prin tehnologiile AI: recunoastere/ analiza faciala (sex, varsta, masca etc), protectie perimetrala (filtrare alarme false determinate de animale, surse de lumina, etc), SMD Plus (Smart Motion Detection), stocare inregistrari. Mai multe detalii despre aceste functii:


Recunaostere faciala 

Aceasta functie are la baza analiza persoanelor. Poate recunoaste sexul persoanei, purtarea mastii sau a ochelarilor. Fiecare persoana poate fi adaugata intr-o baza de date unde puteti introduce manual numele persoanei, data nasterii, adresa, numarul de inregistrare, etc. Toate acestea sunt clasificate si sunt stocate in baza de date locala.

 

► Analiza Tripwire

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita.

Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate. 

 

► SMD Plus (Smart Motion Detection) 

Datorita acestei functii,  porneste simultan alarma si inregistrarea. Analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

 

► Compresie H.265+ 

Acest codec H.265+ asigura exact ceea ce aveti nevoie pentru a atinge eficienta maxima in utilizarea latimii de banda (bandwidth) si pentru a reduce dimensiunea fisierelor video, in timp ce calitatea imaginilor ramane la fel de buna.

Aceasta compresie reduce bitrate-ul si ajuta sistemele de supraveghere sa devina mai eficiente si mai rentabile pe termen lung. 

 

► Vizualizarea imaginilor de la distanta

Dahua va ofera o aplicatie mobila, pentru a verifica locatia dumneavoastra supravegheata, chiar daca sunteti plecat in vacanta! Puteti accesa aceasta aplicatie de oriunde, daca aveti la dumneavoastra un telefon mobil care sa fie conectat la o retea de internet.