Kit wireless complet cu 2 camere Hikvision 2 Megapixeli

Kit wireless complet cu 2 camere Hikvision 2 Megapixeli

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Kit complet, gata de instalat
  • Hard disk 1TB inclus
  • 2 camere IP wireless, Full HD
  • Accesorii incluse
  • Aplicatie pentru mobil
  • Detectare miscare
  • Iluminare nocturna cu IR 30m
  • Garantie 24 luni!
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

NVR 4 canale rezolutie 4K

NVR-ul Hikvision DS-7604NI-K1 are 4 canale si inregistreaza impreuna cu camere de supraveghere pe tehnologie IP. Acest NVR inregistreaza la rezolutie maxima 4K (8 megapixeli). Este dotat cu un canal audio, prin intermediul caruia se poate realiza si comunicare bi-directionala. 

Acestui DVR i se pot conecta simultan doua monitoare, prin porturile HDMI (rezolutie 4K) si VGA (rezolutie Full HD). Monitoarele va ajuta sa monitorizati mult mai usor spatiul de supravegheat, astfel incat veti putea vizualiza pe doua ecrane imagini live sau inregistrate din spatiul unde a fost instalat sistemul de supraveghere. De asemenea, acest NVR va permite sa vizualizati imagini simultan de pe toate cele 4 canale, la o rezolutie Full HD.

Pentru a putea stoca imaginile inregistrate de cele 4 camere de supraveghere care pot fi conectate acestui NVR, e bine de stiut faptul ca acest dispozitiv suporta cuplarea unui hard disk cu capacitate de stocare de pana la 6 TB. Mai mult, puteti stoca imagini si pe un hard disk extern, de exemplu, pe care il puteti conecta prin unul din cele doua porturi USB din dotarea NVR-ului.

 

Camera wireless cu rezolutie de 2MP

Cu o rezolutie de 2 MP, Full HD, camera exterior bullet IP wireless, Hikvision HWI-B120H-D/W(D)28, dispune de IR (Infrarosu), ce permite imbunatatirea calitatii imaginilor captate pe timpul noptii. Astfel, imaginile vor fi clare chiar si in conditiile mai dificile de iluminare, iar acestea vor putea fi inregistrate pe o distanta de pana la 30 m. 

 

 

Router cu Wi-Fi rapid si eficient

TL-WR820N este compatibil cu IEEE802.11b/g/n ce ofera o solutie pentru viteza marita. Conform standardului IEEE802.11n, TL-WR820N poate livra o viteza de pana la 300 Mbps, indeplinind cele mai exigente retele de acasa si necesitati, cum ar fi streaming HD, jocuri online si descarcare de fisiere mari fara probleme.

 

Hard Disk 1TB Hard Disk 1TB Western Digital Purple

WD Purple a fost testat pentru a fi compatibil cu o gama larga de sisteme de securitate. Aceste unitati sunt concepute pentru a inlocui hard-urile standard care nu sunt destinate unei supravegheri 24/7 de inalta definitie. Hard-urile sunt realizate pentru a functiona doar pe intervale scurte de timp si nu sunt construite pentru a rezista fluctuatiilor mari de temperatura si vibratiilor echipamentelor regasite intr-un sistem de supraveghere.

 

Alimentator camera supraveghere 12V 2A

Alimentator pentru camera supraveghere 12V 2A in comutatie cu LED de stare. Preturi mai bune la pack. Vezi produse asociate.

Instalarea alimentatorului este foarte simpla doar cat il introduceti in priza si in camera.

Poate fi folosit pentru alimentarea camerelor de supraveghere IP si analogice care au un consum de maxim 24W. Mufa de alimentare a acestui alimentator se potriveste cu mufele tuturor camerelor comercializate de Atu Tech.

Acest alimentator functioneaza in comutatie si este capsulat. Alimentatorul are inclus cablul pentru alimentare la 230V si pentru iesirea de 12V - 2AH. LED-ul de stare confirma functionarea / nefunctionarea alimentatorului.