Kit de supraveghere pentru interior, 4 camere IP, 2K, IR 30m, PoE, Dahua

Kit de supraveghere pentru interior, 4 camere IP, 2K, IR 30m, PoE, Dahua

|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem compus din 4 camere IP de interior cu rezolutie superioara 4MP, Smart IR pana la 30 de metri, lentila fixa de 2.8 pentru a acoperi o zona cat mai mare, carcasa de metal cu plastic. Mai mult, vine si cu un NVR de 4 canale, 1 Hard-disk de 1 TB, si un switch PoE. 

 

  • Cod produs KITPOE2KINT
  • Brand Dahua
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Sistem compus din: 

• 4 camere IP Dahua de 4 Megapixeli 

• 1 NVR SAF-NVR4-8MP

• 1 hard-disk special conceput pentru supraveghere de 1 TB

• 1 Switch PoE de 4 canale

 

 

Kitul este aproape complet si pregatit de instalare. Tot ce mai aveti nevoie este cablul si mufele de conectare. Contine NVR 4 canale, Switch PoE, 4 camere Dahua si Hard de 1 Tera.

 

Camera dome IP rezolutie 4 MP

Camera Dahua, cu senzor de scanare progresiva CMOS 1/3”, cu o lentila fixa de 2.8mm ce asigura un unghi larg de vizualizare, ideal pentru spatii aglomerate. Aceasta este capabila sa capteze cadre la rezolutia maxima 2688 × 1520 la 20fps si dispune de standardul IP67 de rezistenta la apa si praf. 

In ceea ce priveste inregistratea pe timp de noapte sau in conditii de iluminare dificile, e bine de stiut ca aceasta camera poate inregistra pe o distanta de pana la 30 de metri, cu ajutorul LED-urilor infrarosu incorporate.

 

 

 

Alimentare PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

 

 

 

NVR 4 canale rezolutie 8MP

Nvr 4 canale 8MP (4K) Safer H265+ SAF-NVR4-8MP. Lățime de bandă de intrare de 80 Mbps- Previzualizare și redare a rezoluției de până la 8MP- Până la 1ch @ 8MP / 4ch @ 1080P decodare- Ieșire video simultană HDMI / VGA

 

 

 

User friendly, usor de urmarit pe internet

NVR-ul se configureaza foarte usor, folosind un meniu intuitiv care este produs special de catre Dahua. Se poate vizualiza pe internet foarte usor cu ajutorul aplicatiilor gDMSS/iDMSS pe smartphone sau cu soft-ul CMS pentru PC sau MAC - SMART PSS.  

Pentru acces usor la inregistrari ofera cautare inteligenta SMART SEARCH, redare sincron a tuturor canalelor si cautare dupa dată/oră şi tipul de eveniment. Suporta pana la 128 de utilizatori de la distanta. 

O astfel de rezolutie inalta inseamna si fisiere video de o dimensiune usor mai mare, astfel incat acestui NVR i se poate cupla un hard disk cu capacitate de stocare de pana la 6 TB (nu este inclus). Mai mult, o alta varianta de stocare a imaginilor inregistrate poate reprezenta cuplarea unui hard disk extern, de exemplu, prin unul din cele doua porturi USB (1 x 2.0 si 1 x 3.0) pe care le dispune NVR ul.

 

 

 

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

 

 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia