Kit 4 camere de exterior, 4MP, 2.8mm, IR 20m, PoE si NVR 4 canale, 6MP, Safer, KITSAF4MPEXT-1
1819.95 RON 1819.99 RON

Kit 4 camere de exterior, 4MP, 2.8mm, IR 20m, PoE si NVR 4 canale, 6MP, Safer, KITSAF4MPEXT-1

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Kit 4 camere Full HD
  • Kit de baza, FARA HDD si accesorii
  • Alimentare prin cablul de retea
  • IR 20 metri
  • Vizualizare camere de pe telefon
  • 36 de luni garantie
  • Cod produs KITSAF4MPEXT-1
  • Brand Safer
1783.99 RON 1819.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Sistem compus din:

• 4 camere IP Safer de 4 Megapixeli exterior (garantie 36 luni)

• 1 NVR SAF-NVR8-6MP (garantie 36 luni)

Pentru a completa acest pachet aveti nevoie de cablu de retea si un hard disk pentru stocare.

Camera IP, PoE, SMART IR 50m, ONVIF, de exterior, SAFER SAF-IPCBM5MP50-28ST. Aceasta camera de supraveghere de tip, bullet, vine echipata cu un senzor de 5MP, cu functia de Progressive Scan, care va oferi imagini deosebit de clare si de inalta calitate. Cu ajutorul lentilei de 2.8 mm si iluminatorul IR de pana la 50m (testat de producatori), ofera un unghi de vizualizare de 12.9°. Calitatea buna imaginilor se pastreaza si in conditii de iluminare foarte scazuta sau chiar pe timp de noapte.

Tehnologia Starlight

Aceasta camera inregistreaza color chiar si pe noapte daca in cadrul supravegheat mai este cel putin o sursa de lumina cum ar fi un bec stradal. Modul de inregistrare cu infrarosu (alb-negru), un mod in care poate sa ilumineze obiecte aflate la o distanta de pana la 50 de metri, se activeaza daca in cadru este intuneric complet.

Network Video Recorder SAF-NVR8-6MP este un produs cu o multitudine de optiuni de exceptie care satisface orice exigenta de securitate. Suporta 8 canale IP cu rezolutie de pana la 6 MP.

Cu ajutorul acestui NVR poti stoca imaginile inregistrate de camerele de supraveghere pe un hard disk cu capacitate de stocare de pana la 10 TB (nu este inclus - se achizitioneaza separat). Acesta suporta 1 HDD. Poti face chiar si back-up, conectand prin unul din cele doua porturi USB, in mediu de stocare extern (ex: hard disk extern).

Compresie Ultra 265 pentru o stocare cat mai eficienta

Un element foarte practic pe care il include acest model de NVR este compresia video Ultra 265 care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dumneavoastra. Astfel, noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui standard de compresie video.

Vizualizarea imaginilor la distanta

Aplicatia cu care functioneaza acest NVR este GUARD-VIEWER.

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia