Kit videointerfon IP, Dahua, monitor 7 inch, PoE, KTP01(F)

Kit videointerfon IP, Dahua, monitor 7 inch, PoE, KTP01(F)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 2MP
  • Intrari de alarma 6
  • Ecran tactil capacitiv de 7 "
  • Garantie 24 luni
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Kit videointerfonie IP de la Dahua, cu monitor tactil de 7 inch 1 switch PoE. Postul de exterior dispune de o camera cu un senzor 1/2.8 inch CMOS, rezolutie de 2 MP, iluminator IR automat si unghi de vizualizare de 160°. 

Permite comunicare bidirectionala, configurare Web sau control de la distanta prin intermediul aplicatiei (DMSS/gDMSS - Android/iDMSS - iOS).

Are capacitate de integrare a alarmelor si control. Poate fi folosit simplu, ca panou de control al alarmei sau modul de notificare de catre cele 6 intrari de alarma. 


Interfonul se monteaza incastrat. Include o doza si o carcasa pentru montaj incastrat.

Postul de exterior nu include cititor de carduri pentru control acces.

ATENTIE! Dispozitivul nu accepta sistemul analog Dahua.

 

Acest set este ideal pentru a fi montat la o vila sau sedii de firme.

Set compus din:

  • - 1x Post de exterior
  • - 1x Carcasa incastrata
  • - 1x Monitor IP interior 
  • - 1x Switch PoE 
  • - 1x Alimentator

 

MONITOR VIDEOINTERFON IP DAHUA

Monitorul a fost proiectat pentru a crea un sistem simplu si eficient de comunicatie locala.

Echipamentul este compatibil cu videointerfoane si alte echipamente compatibile cu standardul DAHUA IP. Cele 6 intrari de alarma fac din acest echipament si un sistem foarte simplu de alarmare.

Postul de interior dispune de un ecran TFT tactil de 7 inch cu rezoultie de 1024 x 600 pixeli. Are procesor incorporat de inalta calitate, microfon si difuzor incorporate, care permit o comunicare bidirectionala.

Configurarea si utilizarea se realizeaza usor, fara a fi nevoie de conectare la PC. Suporta modul "DND" ("nu deranjati), are 6 intrari de alarma si 1 iesire, 1 port de retea RJ45, dar si alarma de urgenta (S.O.S).

Alimentarea se va face la 12V DC sau PoE.

 

POST DE EXTERIOR

Postul de exterior este dotat cu o camera cu un senzor 1/2.8 inch CMOS, rezolutie de 2 MP, iluminator IR automat si unghi de vizualizare de 160° si este construit din aluminiu. Compresia video de care dispune (H.264), este conceputa sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/ decoding mai sofisticat.

Are microfon si difuzor incorporate pentru a oferi o conversatie video clara si de o inalta calitate, cu ajutorul aplicatiei de pe smartphone. Statusul este indicat prin 3 LED-uri pentru apelare, comunicare si deblocare, iar actionarea acestuia se face printr-un buton mecanic. Montajul se realizeaza aparent si ingropat cu ajutorul cutiilor speciale pentru montaj.

Alimentarea se va face la 12V DC cu ajutorul unei conexiuni cu 2 fire la un comutator Dahua.

Are slot pentru card de memorie TF de panala 64 GB (cardul nu este inclus)

 

SWITCH POE

Switch-ul PoE de la Dahua are doua moduri: implicit (switch generic, toate porturile functionand in regim 10/100) si extins (functie VLAN activa, avand porturile 1-4 izolate (10Mbps); acestea pot comunica cu portul Uplink). Distanta de transmisie a datelor si alimentarii este de pana la 250m. 

 

CARCASA INCASTRATA DAHUA

Carcasa pentru montaj incastrat pentru interfon video DAHUA-2029. Este din aliaj de aluminiu.