Senzor pentru usa sau fereastra Fibaro FGDW-002-3 Negru

Senzor pentru usa sau fereastra Fibaro FGDW-002-3 Negru

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Functioneaza cu protocolul Z-wave
  • Poate crea diferite scenarii de aplicabilitate
  • Se poate conecta cu celelalte dispozitive Fibaro
  • Design super compact 

209.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Senzor Usa/Fereastra FGDW-002-3

Senzorul pentru usa/fereastra este un senzor cu conectivitate wireless Z-wave care functioneaza pe baza de baterie. Este compatibil cu sistemul de casa inteligenta FIBARO. Senzorul exinde capacitatea sistemului monitorizand deschiderea usilor, a ferestrelor si usilor de garaj. Il puteti folosii pentru automatizarea casei si pentru protejarea proprietatii. Acest senzor instalat pe usa sau pe fereastra va ofera atat un confort sporit cat si linistea unei case sigure.

Utilizari:

Senzorul de usa/fereastra combina functionalitatea a 4 dispozitive:

1) Senzor Reed

Instalarea senzorilor reed ofera sistemului de automatizare casa HOME CENTER 2 informatii aditionale, care pot ajuta controlarea altor componente ale sistemului FIBARO. Modulul poate fi verifica daca o usa sau o fereastra este inchisa sau deschisa. Daca modulul detecteaza o fereastra deschisa acesta va impiedica automatizarea sa porneasca incalzirea sau aerul conditionat. Astfel nu veti fi expus la costuri care nu isi au rostul.

Cand senzorul Reed se monteaza la usa principala acesta poate aprinde luminile din casa cand usa se deschide sau poate rula o scena pre-programata. In plus acesta poate fi folosit in acelasi mod in care folosesti un contact magnetic intr-un sistem de alarma.

2) Senzor wireless

Senzorul de usa/fereastra functioneaza pe tehnologie z-wave si se poate conecta wireless la centrala HOME CENTER 2. Daca acest senzor este conectat la un intrerupator clasic acesta poate controla alte componente ale centralei FIBARO. Ideea acestui senzor este sa te ajute sa instalezi intrerupatoare in locatii pe care nu le-ai gandit anterior. Datorita faptului ca este wireless vei elimina nevoia de a cabla. Poti avea cat de multe intrerupatoare doresti in casa si nu va trebuii sa spargi zidurile pentru a pune mai multe.

3) Poti folosi un intrerupator pentru scenarii

Poti seta acest senzor de usa sau fereastra sa porneasca automat un anumit scenariu pre-programat pe centrala Home Center Fibaro. Pornirea unui scenariu la nivel de instalatie electrica era dificil pana cum. Aveai nevoie de un anumit modul Fibaro pre-instalat pe un dispozitiv electric pentru a rula un scenariu. Dar aceasta solutie era prea dificila si s-a dovedit ca nu este potrivita. Astel inginerii software de la Fibaro au inclus o noua functie a acestui senzor. Functia de a pornii scenarii predefinite. Conectati un intrerupator clasic sau orice alt senzor (de ex. Un senzor de miscare) la modulul Fibaro si ii adaugati un scenariu pre-definit pe care sa il porneasca. 

Aplicatii folosite

Cand iesi pe usa principala acesta poate pornii un scenariu de tip "plecare de acasa / sosire acasa"  - on/off la dispozitive pre-definite. Poate sa porneasca luminile, si sistemul audio cand intrati in casa sau poate sa deconecteze toate dispozitivele cand plecati din casa.

Acum aveti posibilitatea de a conecta un intrerupator clasic la modulul FIBARO. Astfel puteti sa indicati un scenariu pre-programat care trebuie sa porneasca in centrala Home Center 2. Puteti inregistra un scenariu pentru un anumit numar de click-uri. Intrerupatorul poate functiona alaturi cu reader-ul RFID (de ex modul de masina) care va deschide poarta, va ridica usa de la garaj, va aprinde luminile   va porni sistemul de ventilatie, va aprinde luminile aleea casei si in sfarsit va inchide poarta.

Design super compact

Senzorul de usa/fereastra este extrem de compact. Acesta este cel mai mic senzor de usa sau fereastra creat vreodata. Design-ul sau este extrem de simplu si acesta pare aproape invizibil pe orice usa sau fereastra.

Instalare usoara

Modulul se instaleaza extrem de rapid. Se scoate din cutie, se dezlipeste protectia de pe baterie si se lipeste pe orice suprafata cu banda dublu-adeziva inclusa in pachet. Acest senzor consuma foarte putin si astfel o baterie poate dura pana la 2 ani. Sistemul te va anunta inainte sa se descarce de tot bateria. Poti vizualiza mereu consumul bateriei in panoul de configuratie al Home Center2.

Programare intuitiva

Interfata sistemului Home Center este foarte facila pentru a favoriza instalarea dispozitivelor noi la sistemul tau FIBARO. Adaugarea de noi gadget-uri se face fara probleme in mai putin de 3 minute.

Adaugarea senzorului de usa/fereastra la Home Center  

 

  • 1) Mergeti la sectiunea DISPOZITIVE si dati click pe butonul "Add”
  • 2) Home Center va fi setat pe modul LEARNING 
  • 3) Apasati butonul din spatele carcasei senzorului
  • 4) Senzorul pentru usa/fereastra este gata de functionare acum