Senzor de fum Fibaro Z-Wave Plus FGSD-002

Senzor de fum Fibaro Z-Wave Plus FGSD-002

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Senzor de Fum Fibaro FGSD-002
  • Dimenisuni reduse
  • Finisaje si calitate premium
  • Design minimalist
  • Control de pe aplicatia mobila
  • Poate controla alte dispozitive
  • Conexiune Wifi
  • Alimentare cu baterie - 2 ani

389.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
2-4 zile lucratoare

Descriere produs

senzor de fum cu control wireless

Senzor de fum Premium, cu design minimalist si aspect placut

Toti senzorii de fum disponibili pe piata au fost creati pentru a prevenii incendiile . Totusi, nimeni nu a acordat atentie designului. Scopul final al senzorilor de fum este salvarea familiei si a bunurilor tale dar e necesar sa ii instalati in locuri vizibile . De exemplu pe tavan. Astfel designerii Fibaro au creat un senzor de fum care combina siguranta cu functionalitatea si aspectul placut. Acesta imbina tehnologia de ultima generatie cu un aspect exterior modern pentru a-ti proteja casa si familia.

 

 

Design minimalist

Suprafata lucioasa cu elemente metalice stralucitoare. Dimensiuni compacte. Va prezentam cel mai frumos senzor de fum existent.

Alarme acustice si vizuale

Un led multicolor si o sirena sunt incorporate in senzorul de fum Fibaro. Astfel te avertizeaza instantaneu in privinta unei amenintari.

Grilaj polizat

Grilajul arata superb si are avantajul de a permite cat mai mult fum pentru o reactie cat mai rapida.

 

senzor de fum premium cu acuratie ridicataDimensiuni ultra - reduse

Nu exista vreun senzor de fum wirless mai mic decat acesta. Senzorul de Fum Fibaro este cel mai mic de acest fel din lume. Tehnologia de productie de ultima generatia a permis reducerea considerabila a dimensiunilor componentelor senzorului. Acest dispozitiv este cel mai avansat senzor de fum existent la ora actuala pe piata.

 

 

Dispozitivul anti-incendiu perfect

  

Grilajul senzorului de fum este impecabil. La prima vedere poate parea o bijuterie, un element de design dar de fapt este una dintre cele mai importante componente.

 Perforatiile ajuta la patrunderea eficienta a fumului in senzor. Cu cat este mai bine realizat acest grilaj cu atat este nevoie de o cantitate mai mica de fum pentru a descoperii un pericol si pentru a porni alarma

 

 

senzor de fum de calitate premium Grilajul senzorului de fum este construit din materiale de calitate superioara, cu un numar foarte mare de perforatii. Fiecare din ele a fost tratata electrochimic, astfel ca fumul sa alunece cu usurinta in camera senzorului. Cu cat senzorul de fum Fibaro detecteaza incendiul mai repede cu atat poate oferii o protectie mai buna si poate reduce la minim pagubele tale.

Prezentare video senzor de fum Fibaro: 

 

 

Mai mult decat un senzor de fum

Unele materiale ard, dar nu scot fum. Din acest motiv am inginerii nostrii au deci sa adauge un element de protectie in plus pentru orice eventualitate. Acest senzor de fum are si un senzor de temperatura inclus si astfel in cazul in care cantitatea de fum nu este suficienta pentru a declansa alarama, dispozitivul poate sa identifice o amenintare detectantd cresterea temperaturii ambientale. Daca temperatura se schimba brusc in camera sau daca depaseste 54 grade celsius se declanseaza alarma. 

 

 

Descarca manual

 

Click aici pentru a deschide manualul senzorului de fum Fibaro