Releu On/Off Wireless 2x1,5 kW Fibaro Z-Wave FGS-223

Releu On/Off Wireless 2x1,5 kW Fibaro Z-Wave FGS-223

|
Adauga intrebare
Descriere

Releu On/Off wireless Z-Wave Fibaro – se instaleaza in dozele de perete standard sau acolo unde este necesara operarea unui dispozitiv de maxim 3,0 kW

369.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
2-4 zile lucratoare

Descriere produs

Întrerupătoarele duble FBARO reprezintă elemente cheie în gestionarea casei tale. Își vor dovedi utilitatea în diverse locuri și vor îndeplini o varietate de funcții. Te vor ajuta să aprinzi și să stingi luminile, aparatura electrică și să oprești alimentarea în prize. Datorită funcției de monitorizare a puterii înregistrată de dispozitivele electrice, cele două tipuri de întrerupătoare vor furniza, de asemenea, informații precise privind consumul de energie electrică.

 

 

 

 

Releu wirelees Fibaro 2x1,5 kW

  

Releu On/Off wireless Z-Wave Fibaro – se instaleaza in dozele de perete standard sau acolo unde este necesara operarea unui dispozitiv de maxim 3,0 kW. Acest Releu Wireless On/Off poate pornii sau oprii circuitul electric al dispozitivelor conectate fie prin intermediul undelor radio fie printr-un intrerupator de perete la care este conectat.

 

Se poate controla cu ajutorul unei centrale de automatizare de casa Fibaro sau prin orice alt controler de tip Z-Wave . Este cel mai mic releu on/off produs vreodata!

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Se potrivește oriunde vrei să îl instalezi

Modulele FIBARO sunt foarte mici. Având dimensiuni miniaturizate, acestea se potrivesc cu majoritatea dozelor de conexiuni și dozelor de comutatoare.

 

 

 

Descarca manual

  

Click aici pentru a deschide manualul releului wireless 1,5 kW Fibaro