Priza casa inteligenta FIBARO FGWPE-102

Priza casa inteligenta FIBARO FGWPE-102

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Functionalitate Plug & Play
  • Tehnologia Z-Wave
  • Istoricul consumului de energie in timp real
  • Upgrade firmware prin wireless
  • Dispune de inel LED

349.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
2-4 zile lucratoare

Descriere produs

Un dispozitiv sofisticat

Priza cu functie de masurare a consumului de energie este un dispozitiv inteligent cu conectare de tip plug&play. Se poate controla de la distanta cu ajutorul centralei de casa inteligenta FIBARO. Aceasta priza de perete are multiple functionalitati si poate controla dispozitivele electrice si monitorizarea consmului de energie. 

 

 

 

Extrem de compact

Priza inteligenta de perete FIBARO este cel mai mic dispozitiv de acest fel din lume. Se remarca prin designul sau modern care se potriveste in orice interior. Priza are o suprafata neteda si inelul de cristal arata impresionant. 

 

 

 

 

 

 

 

Functionalitate Plug&Play

Priza inteligenta de perete FIBARO nu necesita instalare. Este suficient sa o scoateti din cutie si sa o introduceti in priza. Apoi puteti introduce orice dispozitiv electric in priza. Pentru conectarea pe sistemul Z-WAVE trebuie sa apasati butonul B de pe priza FIBARO si se conecteaza automat la centrala de automatizare a casei. Interfata este extrem de usor de folosit. 

 

 

Raportare consum in timp real, istoric, statistici 

Poti accesa grafice detaliate care iti indica istoricul consumului de energie. Si ai oportunitatea sa iti planifici consumul de energie precum si costurile viitoare. Poti sa verifici consumul si poti sa gasesti dispozitivele care consuma cel mai mult. Iti poti face top-uri cu cei mai mari consumatori din casa. Consumul de energie al tuturor dispozitivelor conectate este prezentat foarte clar in diagrame comparative.

 

 

 

 

 

 

Copilul tau e in siguranta!

Gadget-ul vine echipat cu un capac special pentru siguranta celor mici. Acesta este foarte util in cazul copiilor care dispun de o curiozitate mereu nelimitata. 

 

Raportare si oprire dispozitive defecte

 

Acest dispozitiv pentru aplicatii smart home este cea mai sigura priza de perete din lume pentru ca nu accepta conectarea dispozitivelor defecte, protejand astfel tot circuitul electric. Aceasta poate transmite o raportare cand un dispozitiv nu functioneaza.

Frigiderul este defect? Home Center 2 va opri imediat dispozitivul si apoi iti va trimite o notificare prin sms sau email. Astfel nu vei fi luat niciodata prin surprindere.

 

 

Ai mereu consumul sub control

 Priza inteligenta de perete FIBARO iti permite sa controlezi cantitatea de energie electrica consumata. Inelul RGB LED te informeaza cu privire la sarcina dispozitivelor conectate prin schimbarea culorii. Pe langa exista un senzor de temperatura incorporat care se aprinde intermitent mov atunci cand temperatura trece de 55 grade celsius. Sau cand conectezi prea multe dispozitive si treci peste sarcina maxima a prizei. 

 

Rol de Babysitter

Cand vine vorba de educatia copiilor ei trebuie in primul rand sa respecte regulile. Priza inteligenta FIBARO te poate ajuta in aceasta privinta. Conecteaza consola de jocuri sau televizorul la priza inteligenta si astfel poti sa stabilezti intre ce ore au voie copii sa foloseasca aceste dispozitive. Poti seta un orar permanent a consolei sau a TV-ului sau poti sa le cotrolezi de la distanta de pe mobil.

 

 

 

Conceputa pentru a preveni uzura

 De cate ori a fost nevoie sa repari o priza stricata? Fiecare priza inteligenta fibaro are un sticker special pentru siguranta care previne scoaterea dispozitivului afara din priza din greseala. Astfel poti prevenii usura si poti uita de repararea prizelor stricate!

 

 

Update firmware prin Wireless

Poti sa faci upgrade la firmware-ul prizei prin wireless alegand optiunea din Home Center, de fiecare data cand apare un nou firmware. Nu trebuie sa o conectezi la calculator.

 

 

 

Lampa de veghe

Poti folosi aceasta priza inteligenta si ca o lampa de veghe. Inelul LED al prizei poate fi setat sa emita o lumina albastra pal sau alba. Aceasta poate fi controlata de pe lateralul carcasei.