FGD-212 ZW5

FGD-212 ZW5

|
Adauga intrebare
Descriere

Dimmer wireless care poate fi folosit cu o centrala SMART HOME FIBARO. 

369.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

Acest dimmer wireless z-wave poate detecta automat orice dispozitiv, si dispune de protectie termica si protectie la supra-tensiune. Dimensiunile acestui dimmer sunt extraordinar de compacte. Este cel mai mic dispozitiv de acest fel din lume! Acest dimmer functioneaza pe tehnologie Z-Wave si se poate conecta la orice centrala Fibaro doar cu ajutorul undelor radio.Dimmer controlat wireless pentru micsorarea intensitatii luminoase si conceput special pentru a functiona cu multiple surse de lumina. 

 

 

Instalare in 3 minute

 

Instalarea acestui Dimmer Z-Wave dureaza in jur de 3 minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti un anumit intrerupator (de exemplu cel pentru aprinderea si stingerea luminilor) din perete, sa il deconectati de la firele care ies din perete, sa conectati modulul Fibaro la fire si sa reconectati apoi intrerupatorul la modul. Apoi puteti monta intrerupatorul la loc pe perete, completand astfel procesul de instalare.

 

 

Structura miniaturala

 

Acest dimmer Fibaro are doar 42 mm lungime, 36.0 mm latime si 15 mm inaltime, ceea ce il face cel mai mic sistem de acest fel din lume. Alte avantaje ale sistemului Fibaro includ interfata usoara, siguranta si functionarea fara probleme.

 

 

Instalare simpla si nedistructiva

 

Pentru a nu risca siguranta dumneavoastra, un electrician sau o persoana specializata ar trebui sa instaleze sistemul. Imaginea de mai jos este un exemplu de instalare pentru unul din produsele noastre.

 

 

Compatibilitate:

 

 - surse de lumina clasice fluorescente;

- surse de lumina cu halogen 230 V;

- surse de lumina cu halogen 12 V;
- surse de lumina cu LED;
- cu ajutorul FGB001 bypass, cu orice sursa de lumina de pana la 500 W.

 

 

  Pe post de conector functioneaza cu: 

 

 - surse de lumina compacte fluorescente;

- surse de lumina cu LED;
- surse de lumina clasice fluorescente.