Dimmer Universal Fibaro 500W FGD-211

Dimmer Universal Fibaro 500W FGD-211

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Utilizeaza protocolul Z-Wave
  • Se poate conecta la orice centrala Fibaro
  • Se conecteaza si prin undele radio 
  • Functioneaza cu multiple surse de lumina
  • Poate schimba intensitatea luminii
  • Interfata usoara
  • Instalarea dureaza in jur de 3 minute

279.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Dimmer Universal Fibaro 500W

Dimmer controlat wireless pentru micsorarea intensitatii luminoase si conceput special pentru a functiona cu multiple surse de lumina. Dimmerul universal de la Fibaro poate oprii o sursa de lumina sau poate sa ii schimbe intensitatea luminoasa fie prin unde radio fie printr-un intrerupator de perete la care este direct conectat. Acest dimmer wireless z-wave poate detecta automat orice dispozitiv, si dispune de protectie termica si protectie la supra-tensiune. Dimensiunile acestui dimmer sunt extraordinar de compacte. Este cel mai mic dispozitiv de acest fel din lume! Acest dimmer functioneaza pe tehnologie Z-Wave si se poate conecta la orice centrala Fibaro doar cu ajutorul undelor radio.

Instalare in 3 minute

Instalarea acestui Dimmer Z-Wave dureaza in jur de 3 minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti un anumit intrerupator (de exemplu cel pentru aprinderea si stingerea luminilor) din perete, sa il deconectati de la firele care ies din perete, sa conectati modulul Fibaro la fire si sa reconectati apoi intrerupatorul la modul. Apoi puteti monta intrerupatorul la loc pe perete, completand astfel procesul de instalare.

Structura miniaturala

Acest dimmer Fibaro are doar 42 mm lungime, 36.0 mm latime si 15 mm inaltime, ceea ce il face cel mai mic sistem de acest fel din lume. Alte avantaje ale sistemului Fibaro includ interfata usoara, siguranta si functionarea fara probleme.

Instalare simpla si nedistructiva

Pentru a nu risca siguranta dumneavoastra, un electrician sau o persoana specializata ar trebui sa instaleze sistemul. Imaginea de mai jos este un exemplu de instalare pentru unul din produsele noastre.

Compatibilitate:

- surse de lumina clasice fluorescente;
- surse de lumina cu halogen 230 V;
- surse de lumina cu halogen 12 V;
- surse de lumina cu LED;
- cu ajutorul FGB001 bypass, cu orice sursa de lumina de pana la 500 W.

 

Pe post de conector functioneaza cu: 

- surse de lumina compacte fluorescente;
- surse de lumina cu LED;
- surse de lumina clasice fluorescente.