Controller Rulou 2 Fibaro FGRM-223

Controller Rulou 2 Fibaro FGRM-223

|
Adauga intrebare
Descriere

Controller Rulou 2 Fibaro. Este un controller avansat pentru automatizarile jaluzelelor, a obloanelor sau a usilor de garaj. Comanda sisteme inteligente de la Atu Tech!

369, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

 

 

Controller Rulou 2 Fibaro este un controller avansat pentru automatizarea jaluzelelor, a obloanelor sau a unei usi de garaj. Acest modul poate controla orice dispozitiv alimentat de un motor electric. Controller-ul Rulou 2 Fibaro poate sa controleze o gama larga de dispozitive si asta il face unul dintre cele mai avansate gadget-uri de acest fel de pe piata. Noua versiune Controller Rulou 2 poate chiar si sa masoare consumul de energie al motoarelor electrice connectate. Acest controller este un modul extrem de mic, care incape in carcasa oricarui dispozitiv controlat.

 

 

 

 

Jaluzele automate - realitatea ta

  

Confortul dumneavoastra va creste extraordinar de mult cu acest controller wireless pentru jaluzele si obloane. Sistemele Z-Wave ofera un control precis al oricarei automatizari din casa sau din jurul casei dumneavoastra.

Tehnologia Z-Wave va permite sa construiti cu usurinta un sistem care centralizeaza toate automatizarile din casa. Astfel vei stii mereu daca ai uitat obloanele deschise sau vei putea cu usurinta sa inchizi jaluzelele atunci cand vrei sa dormi.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Functioneaza in 5 moduri individuale 

  

Controllerul poate functiona in 5 moduri individuale in functie de tipul de dispozitiv pe care il controleaza. Aceasta functie a fost gandita pentru functionarea corecta a oricarui rulou, parasolar, jaluzea sau usa de garaj. Ai multiple posibilitati de configurare si controlare a dispozitivelor. 

 

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Iti poate monitoriza consumul de energie

 

Acest controller poate masura consumul de energie al automatizarilor conectate. Astfel iti poti estima facturile de electricitate si poti folosii aceste statistici pentru programarea altor scenarii in Home Center 2.

 

 

 

 

 

Tester acoperire retea Z-Wave

 

Controller-ul rulou 2 de la Fibaro dispune de un led incorporat care semnalizeaza atunci cand comunicarea prin Z-Wave este corecta. Tehnologia Z-Wave permite comunicare intr-o raza de 50 metri.  Protocolul de comunicare foloseste alte dispozitive Z-Wave apropiate pentru a creea o conexiune de tip P2P.

 

 

 

 

 

 

Descarca manual

 

 

Click aici pentru a deschide manualul senzorului universal Fibaro