DVR 32 canale FULL HD Pentabrid, H265+, audio prin HDCVI, Dahua XVR5232AN-X

DVR 32 canale FULL HD Pentabrid, H265+, audio prin HDCVI, Dahua XVR5232AN-X

|
Adauga intrebare
Descriere
  • 32 de canale analogice 2MP
  • 32 de canale IP de 6MP 
  • Latime de banda MAXIM 128Mbps
  • Compatibil cu camere AHD/TVI/CVI
  • Audio prin (HD-)CVI
  • 24 de luni garantie
  • Cod produs XVR5232AN-X
  • Brand Dahua
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

DVR Dahua Pentabrid 32 de canale, rezolutie FULL HD

DVR-ul Dahua XVR5232AN-X are 32 de canale pe care inregistreaza la rezolutie 1080p si accepta camere de orice tehnologie (HD-CVI / AHD / Turbo HD(HD-TVI) / analog), cu rezolutie maxima Full HD 1080p. In plus, pe langa cele 32 de canale analogice, DVR-ul mai suporta inca 32 de camere IP, cu rezolutie maxima de 6 megapixeli.

Pentru stocarea imaginilor inregistrate de camere de supraveghere, e bine sa stiti ca acest DVR suporta conectare a 2 hard disk-uri (nu sunt incluse in pret). Astfel, veti putea pastra imaginile pentru o perioada mai mare de timp, in eventualitatea in care veti avea nevoie sa verificati detaliile surprinse.

Pentru activitatea de monitorizare a imaginilor inregistrate de camerele de supraveghere, DVR-ul are 3 iesiri video (1 x HDMI,1 x VGA, 1 x TV) pe care se pot conecta 2 monitoare si un televizor pe care puteti vedea mult mai usor atat imagini inregistrate, cat si live.

Cu acest DVR puteti obtine distante de transmisie mari, cu cablu UTP sau coaxial: 700m pentru rezolutie 4K/4M, 800m pentru rezolutie 1080p si 1200m pentru rezolutie 720p.

 

Audio de la camere CVI

De asemenea, DVR-ul are o intrare audio analogica si 32 de intrari audio prin HDCVI. Acest lucru inseamna ca puteti obtine partea audio fara cabluri suplimentare, daca folositi camere de supraveghere cu microfon incorporat.

Compresie video H.265+

Noutatea si totodata un element foarte practic pe care il include acest model de DVR XVR5232AN-X este compresia video H.265+ care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dvs. Astfel, producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

 

Vizualizarea imaginilor la distanta 

Dahua ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate sau live chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla in locatia supravegheata.

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Browser Internet
apple19 iPhone APP
system1 Android APP
Pentru PC sau MAC