DVR 8 canale SAFER 4K Pentabrid, audio prin HDCVI, 1xHDD, H.265+, SAF-8X-5MP
529.99 RON 589.99 RON

DVR 8 canale SAFER 4K Pentabrid, audio prin HDCVI, 1xHDD, H.265+, SAF-8X-5MP

5
|
Adauga intrebare
Descriere

DVR 8 canale pentabrid cu rezolutie superioara 4K, SAF-8X-5MP. Suporta 8 camere analogice si 4 camere IP cu rezolutia maxima de 8 MP. Compresie H265+ si suporta 1 X HDD de pana la 8 TB. Monitorizarea mai usoara ca niciodata, direct de pe browser, smartphone sau tableta. 

 

Garantie 5 ani!

  • Cod produs SAF-8X-5MP
  • Brand Safer
  • Taxa verde 2
529.99 RON 589.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

DVR Pentabrid 8 canale Safer

Daca esti in cautarea unui DVR care sa fie compatibil cu diferite tehnologii, DVR-ul Pentabrid SAF-8X-5MP este alegerea ta perfecta. Acest DVR suporta tehnologiile AHD, TVI, CVBS, HDCVI, IP. Sunt 8 canale 4K pentru camere analogice + 4 canale pentru camere IP de pana la 8 MP. Acest DVR suporta camere HDCVI cu rezolutie maxima 4K si camere AHD si Turbo HD de 5MP. Toate canalele inregistreaza 4K la 7 FPS, sau 5MP la 12 FPS. folosind o compresie buna pentru stocarea datelor (H265+).

 

Pe langa faptul ca este compatibil cu ONVIF/PSIA, DVR-ul suporta cautarea inteligenta sau functiile IVS. Suporta 1 x HDD pana la 8 TB (nu este inclus), si are 2 porturi USB (un port 2.0 si port 3.0). Acest DVR Pentabrid SAFER are doua porturi de iesire video (HDMI si VGA) care pot fi folosite simultan, pentru conectarea in acelasi timp a doua monitoare video. Astfel, daca sistemul de supraveghere este instalat intr-un magazin, o banca, un aeroport sau o cladire de birouri, imaginile pot fi urmarite simultan, de pe doua monitoare. 

 

In plus, acest DVR are 1 intrare audio analogica + 1 intrare audio prin HDCVI pe acelasi cablu (daca utilizati camere HDCVI cu microfon incorporat, nu veti mai avea nevoie de cabluri suplimentare pentru a beneficia de inregistrarea audio).

 

Compresie video H.265 si H.265+

Noutatea si elementul foarte practic pe care il include acest nou model de DVR este compresia video H.265 care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dvs. Astfel, producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

 

Vizualizarea imaginilor de la distanta

DVR-urile SAFER ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate si live, chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau de oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla acasa sau la birou.

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia