Dvr 4 canale 8MP (4K), 2 x HDD, 4 intrari alarma, ONVIF, H265 Pro+ Hikvision DS-7204HTHI-K2
688.99 RON

Dvr 4 canale 8MP (4K), 2 x HDD, 4 intrari alarma, ONVIF, H265 Pro+ Hikvision DS-7204HTHI-K2

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Suporta toate tehnologiile HDTVI / HDCVI / AHD / CVBS
  • Accepta si doua camere IP (8MP)
  • 4 intrari de canale audio
  • 4 intrari de alarma si o iesire
  • 2 x HDD SATA de pana la 10 TB fiecare (nu sunt incluse in pret)
  • Cod produs DS-7204HTHI-K2
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 2
688.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

DVR Pentabrid 4 canale cu rezolutie superioara 4K

DVR-ul Hikvision DS-7204HTHI-K2 are 4 canale pe care inregistreaza la rezolutie 4K cu pana la 12 cadre pe secunda (fps), la rezolutie 2K+ (5MP) cu 20 de cadre pe secunda, si pentru camera IP inregistreaza la 25 de cadre pe secunda. 

Acest model de DVR este compatibil cu camere de supraveghere care functioneaza pe toate tehnologiile actuale: HDCVI, AHD, analog clasice, Turbo HD si IP. Pentru camerele IP, acest DVR are 2 canale extra care inregistreaza la o rezolutie de pana la 8 megapixeli. Astfel, este mult mai usor sa innoiesti un sistem de supraveghere existent sau sa alegi unul nou, fara sa mai ai batai de cap cu compatibilitatea dintre DVR si camere.

 Cu ajutorul acestui DVR poti stoca imaginile inregistrate de camere de supraveghere pe doua hard-diskuri cu capacitate de stocare de pana a 10 TB fiecare! (nu sunt incluse - se achizitioneaza separat). Poti face chiar si back-up, conectand prin unul din cele doua porturi USB un mediu de stocare extern (ex: hard disk extern). Pentru a stoca cat mai multe date pe acest DVR, el foloseste una dintre cele mai noi metode de compresie, compresia H 265+ Pro.

 Acest DVR are doua porturi de iesire video (HDMI si VGA) care pot fi folosite simultan, pentru conectarea in acelasi timp a doua monitoare video. Astfel, daca sistemul de supraveghere este instalat intr-un magazin, o banca, un aeroport sau o cladire de birouri, imaginile pot fi urmarite simultan, de pe doua monitoare. 

 Mai mult, DVR-ul Hikvision DS-7204HTHI-K2 are 4 intrari audio/ 1 iesire audio si 4 intrari alarma / 1 iesire alarma, doua intrari USB ( 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0), si o interfata RJ-45.

Vizualizezi imaginile de oriunde te-ai afla

 

HIK-CONNECT copyDVR Hikvision permite vizualizarea imaginilor pe internet prin software-ul dedicat, chiar daca ai IP Dinamic. Astfel, ai posibilitatea de a accesa imagini live de pe camerele de supraveghere de oriunde te-ai afla. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia pe telefonul tau mobil si poti oricand sa vezi ce se intampla acasa sau la birou. De asemenea, poti accesa imaginile si din browser-ul calculatorului. In mod simultan, se pot conecta pana la 32 de utilizatori care doresc sa vizualizeze imaginile.