DVR 8 canale FULL HD 1080p HDMI/VGA

DVR 8 canale FULL HD 1080p HDMI/VGA

|
Adauga intrebare
Descriere

DVR 8 canale FULL HD 1080p HDMI/VGA. Cel mai noi sistem de inregistrare FULL HD de la Safer. Un DVR de 8 canale puternic, care poate fi folosit cu succes si impreuna cu camere de supraveghere IP sau analogice clasice.

 

  • Cod produs SAF-7008T-M
  • Brand Safer
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

d1-vs-960h

Sistem de inregistrare DVR 8 canale FULL HD

 

 

 

Este un sistem digital pentru inregistrarea camerelor de supraveghere DVR 8 canale FULL HD. Inregistreaza la rezolutia maxima pe analog 1080P - FULL HD. Sistemul poate controla camere PTZ si poate reda inregistrarile pe toate canalele simultan la rezolutie maxima. Este un inregistrator Hibrid care suporta pana la 8 camere de supraveghere (4 AHD 720p + 4 IP 720p)

 

 

 

 

 

 

 

 

InternetsmallIl poti vizualiza usor si rapid de oriunde din lume

 

 

Acest DVR FULL HD Inteligent poate transmite imagini pe internet chiar daca ai IP Dinamic in locatia DVR-ului. Acesta trimite imagini in serverul Safer si vei putea vedea imaginile in iCloud. Cu ajutorul acestei functii monitorizarea pe internet este mult mai usoara pentru utilizatorii care nu au IP fix.

 

 

 

 

 

 

HybridDVR HIBRID Analog -  IP sau NVR

 

Acest DVR suporta 2 tipuri de camere de supraveghere . Astfel suporta camere de supraveghere analogice si camere de supraveghere IP. Sau poate fi folosit ca un NVR pentru 9 canale High Definition. Deasemenea il puteti folosii si ca un inregistrator hibrid de 16 canale - 8 canale IP HD -720P si 8 canale analogice HD 720p

 

 

 

 

 

 

HDMIIesiri video HDMI - VGA 

 

Acest nou Dvr 8 canale FULL HD de la Safer va ofera posibilitatea de a vizualiza inregistrarile prin VGA sau HDMI. Astfel puteti vizualiza inregistrarile pe majoritatea ecranelor disponibile in casa. Puteti vizualiza inregistrarile la rezolutie maxima pe un televizor sau monitor FULL HD.