DVR 8 canale AHD 1080P Lite Hibrid Hanbang

DVR 8 canale AHD 1080P Lite Hibrid Hanbang

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Un sistem de inregistrare DVR 8 canale AHD performant. Este un inregistrator performant pentru aplicatii mijlocii de supraveghere video. Se preteaza pentru birouri, afaceri mijlocii, magazine, supermarketuri, si multe altele. Suporta camere de supraveghere AHD cu rezolutie de 1,3 MP.

 

images_1

Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

DVR 8 canale AHD 1080P Lite Hibrid Hanbang inregistreaza imagini HD 1080p Lite ale camerelor de supraveghere de 1,3 Megapixeli, dar poate inregistra simultan si camere analogice clasice. Acest DVR poate fi utilizat usor si eficient datorita multitudinilor caracteristici software intuitive. Are meniu in limba romana si este perfect pentru supraveghere video de calitate.  Se poate vizualiza cu usurinta pe internet, chiar daca aveti IP Dinamic in locatia inregistratorului. 

 

 

  • - Inregistrare/Redare simultanta : 8 x AHD 1,3 Megapixeli (1080 x 960) sau 8 x 960H sau hibrid.
  • - Iesire video de inalta rezolutie HDMI si VGA
  • - 2 USB port
  • - Server DDNS gratuit dedicat pentru vizualizare inregistrari - Nu trebuie sa iti faci cont! Nu trebuie sa ai IP Dinamic
  • - Functie P2P gratuita
  • - Se poate vizualiza chiar daca este conectat la o retea cu IP dinamic
  • - Aplicatie dedicata gratuita pentru Android si iPhone

 

 

 

 

 

HDMIPoti conecta doua display-uri HD Simultan - VGA+HDMI

 

Acest sistem de inregistrare DVR 8 Canale AHD suporta iesire video HDMI si VGA simultan. Aceasta caracteristica este utila pentru cei care doresc sa arate imaginile surprinse de camerele de supraveghere live (de exemplu intr-un supermarket), dar doresc sa le vada si dintr-un birou in acelasi timp. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stick HDDaviBack-up inteligent -Salveaza filmari cu extensie AVI

 

Poti face back-up usor pe un dispozitiv USB. Acest DVR suporta export de fisiere AVI (nu mai trebuie sa instalezi programe speciale si codecuri suplimentare pentru a-l vizualiza pe PC) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

descărcare_1Meniu in limba Romana!

 

Acest DVR 8 canale AHD este ultra-performant si vine cu meniu in limba Romana. Acum nu trebuie sa iti mai faci griji ca nu stii sa configurezi un sistem de supraveghere. Sistemul are meniu in limba romana si se configureaza usor. 

 

 

 

 

 

 

 

InternetsmallVizualizare inregistrari pe internet de oriunde din lume!

 

 

DVR-ul suporta streaming catre un numar nelimitat de utilizatori. Streamingul pe mobil se face prin extra-stream pentru transmiterea inregistrarilor cat mai rapid pe internet. Dispune de un server DDNS gratuit, dedicat pentru a putea vizualiza cu usurinta inregistrarile sistemului de supraveghere . Chiar daca ai IP DINAMIC in locatia DVR-ului, acesta transmite inregistrarile pe internet!

 

Descarca aplicatie mobil de aici: 

 

 

 

 

 

 

Server P2P gratuit IVView technology

 

IVVIEW este o platforma pentru supraveghere video care permite vizualizare si download pe internet. IVV foloseste ultima tehnologie din domeniul CLOUD, configurare retea automata, criptare retea, securitate retea si altele. Platforma IVV doreste sa fie una dintre cele mai bune platforme cloud de supraveghere video.  

 

IVV este usor de folosit. Nu aveti nevoie de cunostinte tehnice de retea sau internet pentru a-l folosi. Toate dispozitivele vor fi inregistrate automat odata ce sunt connectate la internet si pornite. Utilizatorii pot accesa DVR-ul prin browsere si device-uri mobile folosind doar contul si parola.

 

Cu ajutorul IVV utilizatorii pot sa isi seteze DVR-ul, pot sa vada inregistrari live, pot sa monitorizeze statusul DVR-ului. Utilizatorii pot face, de asemenea, back-up cu usurinta.

 

Descopera aici platforma IVView

 

 

 

 


Software inteligent  si CMS Gratuit 

 

Acest DVR 8 canale vine cu soft CMS gratuit pentru conectarea mai multor DVR-uri inclusiv DVR-uri ale altori producatori mari precum Dahua si Hikvision Sistemul suporta cautare inteligenta dupa cronologie. Inregistrare la miscare. Configurare lungime inregistrari. Raporteaza erorile prin e-mail. Are functie anti-sabotaj - te alerteaza pentru erori de sistem, erori HDD, pierderi de comunicare in infrastructura de retea, pierderi video, acoperirea unei camere, camera nefocalizata. Monitorizeaza temperatura, starea si statulul Hard-Disk-ului. 

 images_3