DVR 4 Canale FULL HD 1080p  Tehnologie AHD

DVR 4 Canale FULL HD 1080p Tehnologie AHD

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem de inregistrare DVR 4 Canale FULL HD 1080P. Se foloseste de tehnologia de transmisie AHD pentru a inregistra imagini de calitate la cea mai mare rezolutie disponibila pe analog respectiv FULL HD.

 

  • Cod produs SAF-7004T-H
  • Brand Safer
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

d1-vs-960h

Sistem de inregistrare DVR 4 canale FULL HD

 

Inregistrator digital DVR 4 canale FULL HD. Inregistreaza la rezolutia maxima pe analog 1080P - FULL HD. Sistemul poate controla camere PTZ si poate reda inregistrarile pe toate canalele simultan la rezolutie maxima. Transmite imaginile catre un monitor prin HDMI sau VGA. Imaginile sunt comprimate dual stream cu codecul H.264. Suporta un hdd sata de maxim 4 TB (nu este inclus in pachet). DVR-ul are 2 porturi USB 2.0 pentru mouse si back-up pe stick/ hard-disk extern. Cu ajutorul acestui sistem puteti sa vizualizati inregistrarile sau sa vedeti feed-uri live daca conectati DVR-ul la internet. Nu conteaza daca ai IP fix sau Dinamic te poti conecta cu usurinta pe acest DVR.

 

 

 

 

 

InternetsmallIl poti vizualiza rapid de oriunde din lume

 

 

Acest DVR poate transmite imagini pe internet chiar daca ai IP Dinamic in locatia DVR-ului. Acesta trimite imagini in serverul Safer si vei putea vedea imaginile in iCloud. Cu ajutorul acestei functii monitorizarea pe internet este mult mai usoara pentru utilizatorii care nu au IP fix. Sistemul este deasemenea compatibil cu majoritatea sistemelor de operare cum ar fi : Windows PC, iOS, Android

 

 

 

 

 

 

HybridDVR HIBRID AHD -  sau IP 

 

Acest DVR suporta 2 tipuri de camere de supraveghere . Astfel suporta camere de supraveghere AHD si camere de supraveghere IP. Sau poate fi folosit ca un NVR pentru 4 canale FULL HD

 

 

 

 

 

 

HDMIIesiri video HDMI - VGA 

 

Acest nou Dvr 4 canale de la Safer va ofera posibilitatea de a vizualiza inregistrarile prin VGA sau HDMI. Astfel puteti vizualiza inregistrarile pe majoritatea ecranelor disponibile in casa.