DVR 8 canale 4K Pentabrid compresie H.265 Dahua XVR5108HS-4KL-X
699.99 RON

DVR 8 canale 4K Pentabrid compresie H.265 Dahua XVR5108HS-4KL-X

|
Adauga intrebare
Descriere

DVR 8 canale rezolutie 4K (8 megapixeli) HDCVI / AHD / Turbo HD / analog. Compresie video H.265+ si H.265 -> cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare. 8 intrari audio prin HDCVI. Suporta 8 camere analogice + 4 IP.

  • Cod produs XVR5108HS-4KL-X
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 2
Produs indisponibil

Descriere produs

DVR 8 canale rezolutie 4K (8 megapixeli) Pentabrid

DVR-ul Dahua XVR5108HS-4KL-X are 8 canale pe care inregistreaza la rezolutie 4K. Acest model de DVR suporta camere pe toate tehnologiile, atat analogice, cat si IP. Astfel, el suporta 8 camere analogice cu rezolutie maxima de 4K pe tehnologia HDCVI si 5MP pe Turbo HD si AHD + 4 camere IP cu rezolutie maxima de 8 megapixeli.

 

In plus, acest DVR are 1 intrare audio analogica + 8 intrari audio prin HDCVI pe acelasi cablu (daca utilizati camere HDCVI cu microfon incorporat, nu veti mai avea nevoie de cabluri suplimentare pentru a beneficia de inregistrarea audio).

 

Acest DVR poate stoca inregistrarile efectuate pe un hard disk cu o capacitate de pana la 8 TB (nu este inclus - se achizitioneaza separat). DVR-ul este echipat si cu doua porturi USB, prin care se pot cupla alte medii de stocare sau pentru efectuarea de back-up (de ex: hard disk extern).

 

Cu acest DVR puteti obtine distante de transmisie mari, cu cablu UTP sau coaxial: 700m pentru rezolutie 4K/4M, 800m pentru rezolutie 1080p si 1200m pentru rezolutie 720p.

 

Compresie video H.265 si H.265+

Noutatea si elementul foarte practic pe care il include acest nou model de DVR este compresia video H.265 care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dvs. Astfel, producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

 

Vizualizarea imaginilor la distanta

Dahua ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate sau live chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla in locatia supravegheata.

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia