Dvr 4 canale Safer FULL HD, Audio prin coax, ALL IN ONE,TurboHD/AHD/CVI, SAF-4X-FHD (DS-7104HQHI-K1)

Dvr 4 canale Safer FULL HD, Audio prin coax, ALL IN ONE,TurboHD/AHD/CVI, SAF-4X-FHD (DS-7104HQHI-K1)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie inregistrare Full HD
  • Tehnologii HDTVI/AHD/CVI/CVBS/IP
  • Compresie H.265+
  • Audio prin coaxial (Doar HDTVI)
  • Suporta pana la 2 camere IP
  • Echivalent DS-7104HQHI-K1
  • 60 luni garantie

Functioneaza cu aplicatia mobila

  • Cod produs SAF-4X-FHD
  • Brand Safer
  • Taxa verde 2.00
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Dvr cu 4 canale Safer FULL HD, Audio prin coaxial, TurboHD/AHD SAF-4X-FHD

Camere video compatibile

DVR-ul Safer SAF-4X-FHD suporta 4 camere de supraveghere analogice si 2 camere de supraveghere IP, cu rezolutia de maxim 2 megapixeli. Camerele trebuie sa fie compatibile cu unul din standardele TurboHD/HDTVI, AHD, HDCVI, CVI sau CVBS.

Atentie! AUDIO prin coaxial functioneaza doar cu camerele de supraveghere cu microfon HDTVI, adica camere Safer seria PRO si Hikvision.

DVR cu rezolutia 1080P Full HD

SAF-4X-FHD este un DVR marca Safer cu 4 canale capabil sa inregistreze la rezolutia de 2 MP (Full HD). DVR-ul poate sa redea live video de pe cele 4 canale cu rezolutia Full HD si 15 cadre pe secunda.

Control de pe aplicatia mobila

Prin intermediul aplicatiei Guarding Vision sau Hik-Connect disponibila pentru ANDROID si iOS puteti sa vizualizati si sa controlati camerele conectate la DVR de oriunde in lume daca DVR-ul si telefonul sunt conectate la internet. 

DVR cu functie de inregistrare la detectarea miscarii

Functia de inregistrare la detectarea miscarii este integrata in acest model de DVR si permite inregistrarea doar atunci cand este detectata miscare in cadru. DVR-ul poate fi configurat sa trimita o notificare catre aplicatia mobila atunci cand detecteaza miscare.

Comprimare Eficienta cu codecul H.265+

Codecul H.265+ va comprima mai eficient fisierele cu inregistrari consumand mai putin spatiu de stocare si implicit va permite sa salvati mai multe inregistari pe acelasi HDD.

Functie de cautare inteligenta

În modul de cautare si redare inteligentă, dispozitivul poate analiza videoclipuri care conțin scene unde a fost detectata miscarea, unde a fost detectata trecerea liniei predefinite de catre utilizator s.a., și le va marca pentru a le gasi mai usor.

DVR cu stocare pe HDD si backup pe cloud

DVR-ul SAFER SAF-4X-FHD permite stocarea imaginilor pe un Hard disk cu capacitatea de pana la 6TB. DVR-ul suporta stocarea in cloud si transferul fisierelor pe un HDD extern sau stick USB.

60 de luni garantie

DVR-urile Safer au garantie timp de 60 de luni (5 ani)

Pachetul contine DVR-ul, 1 alimentator, 4 suruburi de fixare pentru HDD, cablu SATA si de alimentare pentru HDD si manual de utilizare. Hard Disk-ul trebuie achizitionat separat.