Centrala detectie si stingere incendiu conventionala 4 zone extensibila la 20 - 128 detectori meniu Romana
729.99 RON

Centrala detectie si stingere incendiu conventionala 4 zone extensibila la 20 - 128 detectori meniu Romana

|
Adauga intrebare
Descriere

Centrala detectie si stingere incendiu conventionala 4 zone INIM 128 detectori meniu Romana

  • Certificare EN54/EN54-2 detectie
  • Certificare EN12094-1 pentru stingere
  • 32 detectori / zona (128)
  • Meniu in Romana
  • Extensibila la 20 de zone
  • Cod produs SmartLine020/4
  • Brand Inim
729.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Centrală detecție incendiu convenţională 4 zone extensibilă la 20 zone cu meniu si eticheta in limba Romana. Maxim 32 detectoare pe o zonă.
Zona poate fi intrare supervizată pentru detectoare de gaz cu interfaţă 4-20mA, Comanda instalatii de stingere cu gaz (necesita modul optional)
Magistrala RS485 BUS pentru conectare maxim 4 panouri repetoare si a maxim 2 surse SmartLevel. Taste de navigare în meniu, taste gestionare sistem stingere și display LCD

Seria de panouri de control convenționale de detectare a incendiului SmartLine oferă un model cu 4 zone extensibil la 20 de zone (SmartLine020-4)

Un panl compact, instalarea fără probleme, procedurile de programare necomplicate și operarea simplă de către utilizatorul final fac din acest panou de control extrem de competitiv ideal pentru toate aplicațiile mici și mijlocii, în special pentru acele aplicații în care instalarea și programarea rapidă sunt printre cele mai importante aspecte ale sistemului. Numeroasele funcții (temporizatoare, logică ecuațională etc.), flexibilitate extinsă (echilibrare automată a ieșirilor, intrări multifuncționale, ieșiri personalizabile, integrare a funcției de gaz etc.) și capabilități inovatoare de conectivitate (RS485 BUS pentru stații de alimentare cu energie, conexiune la internet etc. .), oferă liniștea de a ști cu siguranță că acest instrument puternic este capabil să satisfacă orice nevoie a fiecărui tip de instalație.

Panourile de control SmartLine au ieșiri supravegheate (una pe placa de bază și una pe fiecare extensie adăugată) pentru activarea dispozitivelor de semnalizare audio-vizuală, o ieșire de releu personalizabilă, ieșiri de semnalizare a defecțiunilor și două ieșiri de 24 V (una constantă și una întreruptabilă de către instalator) condiţii). În plus, fiecare zonă de detectare oferă un terminal care poate fi configurat ca: ieșire open-collector (activată de condiții programabile), intrare supravegheată sau interfață detector de gaz 4-20mA.