Sistem de alarma, SMART HOME, 2 zone alarma, sirena, sonerie

Sistem de alarma, SMART HOME, 2 zone alarma, sirena, sonerie

|
Adauga intrebare
Descriere
  • 2 zone de alarma, sirena, sonerie
  • Accesorii de sine statatoare
  • Comunica prin aplicatia Tuya/Smart Life
  • Control vocal: Alexa, Google Home, IFTTT
378, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Sistem de alarma, SMART HOME, 2 zone alarma, sirena, sonerie

Este un sistem de alarma de generatie noua, complet wireless. Acesta comunica prin internet catre un router si apoi se centralizeaza intr-o aplicatie de smarthome gratuita (TUYA sau SMART LIFE) 

Cu acest sistem de alarma inteligent puteti proteja tot ce este mai pretios pentru dumneavoastra. In plus suporta extinderea pachetului la mai multe dispozitive. Toate dispozitivele REHENT sunt de sine statatoare si se pot integra in aceeasi aplicatie de SMART HOME. 

Pachetul include:

► Senzor de miscare PIR 

Contact magnetic

► Sirena de interior

► 2 telecomenzi 

► Sonerie wireless 

Integrare cu ALEXA, GOOGLE HOME sau IFTTT

Cum ar fi sa pleci din casa si sa spui: ”Alexa, TURN OFF THE LIGHTS, ARM THE ALARM". E un scenariu usor de facut daca ai un asistent inteligent care preia comenzi audio, precum ALEXA sau GOOGLE HOME.  Toate produsele REHENT se pot integra cu usurinta cu boxa ALEXA sau GOOGLE HOME. In plus daca aveti un sistem SMART HOME mai vechi, puteti sa integrati toate componentele prin aplicatia IFTTT(aplicatia care integreaza cele mai multe sisteme smarthome).

Atentie! (*functioneaza doar cu routere 2.4 GHZ). Daca aveti un router 2.5GHZ trebuie sa verificati specificatiile si sa va asigurati ca suporta si 2.4 GHZ. 

Usor de instalat si de folosit!

Kit-ul REHENT RH-SK3, se instaleaza usor si nu este nevoie sa trageti nici un cablu. Toate componentele comunica prin wireless si nu depind una de alta. Nu ai nevoie de cunostinte tehnice, trebuie doar sa te descurci putin cu tehnologia telefoanelor mobile. Dintre toate componentele, doar sirena trebuie alimentata continuu la curent (*bateriile din sirena sunt doar de rezerva, si te ajuta atunci cand ai o pana de curent).

Vizualizare si notificari in timp real 
 
Primesti notificari instant, in timp real atunci cand alarma este declansata. Poti sa verifici mereu starea sistemului de alarma, sa te uiti pe camera de supraveghere (*daca ai o camera de la REHENT, vezi produse asociate) sau sa vezi istoricul alarmelor. Aplicatia TUYA sau SMART LIFE sunt foarte usor de folosit.
 
Setati scenarii inteligente 
 
Primul scenariu pe care trebuie sa il setati, este sa le spuneti senzorilor PIR si a contactului magnetic ca atunci cand sunt declansati in modul ARM, trebuie sa activeze ALARMA. In plus puteti seta foarte multe scenarii inteligente pentru senzori si pentru alte dispozitive smart pe care le aveti. 
 
Sonerie wireless
 
Sistemul contine si o sonerie wireless care iti trimite notificare pe mobil de fiecare data cand cineva suna la sonerie.
 
Aplicatiile de mobil

Pentru a folosii acest produs de sine statator, trebuie sa il inrolati in aplicatia TUYA. Daca doriti sa il puteti controla din hub-urile ALEXA sau Google HOME sau daca doriti sa le folositi impreuna cu aplicatia IFTTT atunci trebuie sa instalati aplicatia SMART LIFE.

 

Aplicatii pentru ANDROID

Tuya

Descarca aplicatia TUYA   

Smartlife

Descarca aplicatia SMART LIFE

Aplicatii pentru iOS (Apple)

Tuya

Descarca aplicatia TUYA   

Smartlife

Descarca aplicatia SMART LIFE