Senzor Temperatura Umiditate Xiaomi Mi Monitor 2, alb NUN4126GL

Senzor Temperatura Umiditate Xiaomi Mi Monitor 2, alb NUN4126GL

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Conectivitate Bluetooth
  • Masurare cu senzor Elvetian Sensirion
  • Sensibilitate si acuratete crescuta
  • Display LCD de 1.5"
  • Control din aplicatie prin HUB
  • Mod supraveghere camera bebe
  • Mi Home AndroidMi Home Apple

Nu include baterii, functioneaza cu o baterie CR2032 

44.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Traieste intr-un mediu mai sanatos si sigur, cu ajutorul senzorului de temperatura si umiditate Xiaomi Mi Home Temperature and Humidity Monitor 2

 

Mentine controlul temperaturii si al umiditatii in casa sa intr-o anumita camera cu ajutorul senzorului inteligent, NUN4126GL de la Xiaomi. 

Senzorul are un design modern, iar dimensiunile reduse ale acestuia va permit sa il montati oriunde in casa.

Dispozitivul are un display LCD de 1.5", astfel puteti citi cu usurinta datele afisate, date la care aveti acces in permanenta prin aplicatia mobila Mi Home/Mijia. In acest fel, stiti in orice clipa ce se intampla in locuinta dumneavoastra.

Daca doriti sa controlati acest senzor de pe telefon, va recomandam sa achiziționați un HUB cu Zigbee de la Xiaomi sau Aqara.

Senzorul de temperatura Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor NUN4126GL se conecteaza prin bluetooth la aplicatia mobila unde puteti sa cititi valorile senzorului de pe telefon.

In aplicatie puteti sa creati scenarii inteligente, reusind sa actioneze ult alt dispozitiv precum un radiator sau un ventilator atunci cand temperatura depaseste un anumit prag.

 

Mod pentru supraveghere camera nou-nascut

In modul de supraveghere camera bebelus, senzorul trimite notificari atunci cand temperatura sau umiditatea trece de un anumit prag. 

Se pot crea scenarii inteligente ca atunci cand umiditatea scade sub 20% sa porneasca automat un umidificator sau sa actioneze o priza la care este conectat un radiator s.a.

 

senzor temperatura si umiditate

 

senzor elvetian

Senzor de temperatura cu chip de detectare Elvetian

Temperatura si umiditate sunt monitorizate de un senzor Elvetian, numit Sensirion. 

Senzorul are o precizie crescuta si poate detecta fluctuațiile de temperatura de 0.1 grade celsius si modificarea umiditatii de 1%.

 

 

 

Informatiile sunt disponibile tot timpul pe telefon

Xiaomi Mi Home Temperature and Humidity Monitor 2 este foarte simplu de adaugat in aplicatia mobila Mi Home. Trebuie doar sa apasati pe "+" in meniul din dreapta-sus si urmati pasii care apar pe telefon. Informatiile pot fi stocate si in cloud.

Acest dispozitiv functioneaza cu baterii, si are un consum foarte redus de energie. Bateriile nu sunt incluse, vezi produse compatibile.

inregistrare temperatura si umiditate