Senzor de temperatura si umiditate compatibil cu HUB Xiaomi si Aqara, Zigbee, YTC4042GL

Senzor de temperatura si umiditate compatibil cu HUB Xiaomi si Aqara, Zigbee, YTC4042GL

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Comunicare Wireless Zigbee
  • Control din aplicatie prin HUB 
  • Masurare temperatura: -20°C - +60°C
  • Masurare umiditate: 0 – 100%
  • Mi Home AndroidMi Home Apple

Nu include baterii, functioneaza cu o baterie CR2032 

 

 

 

48.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Creaza-ti un mediu sanatos si sigur in casa ta, cu ajutorul senzorului de temperatura si umiditate Xiaomi.

 

Acest senzor metine controlul temperaturii si al umiditatii in interiorul casei tale, YTC4042GL de la Xiaomi. Necesita un HUB Xiaomi sau Aqara, iar conexiunea lui fiind realizata prin Wireless ZigBee.

senzor-xiaomi-design1 Design-ul sau va permite sa fie amplasat oriunde in incapere, deoarece nu dispune de fire comunicand prin Zigbee cu Hub-ul.
Materialele sunt de buna calitate, rezistente la raze UV, ceea ce inseamna ca plasticul nu se va ingalbenii, ramanand alb.
Temperatura, umiditatea si presiunea atmosferica vor fi monitorizate in timp real, astfel va veti putea creea orice scenariu dorit in locuinta dumneavoastra cu ajutorul aplicatiei Mi Home Smart, aceasta fiind compatibila cu Androind si iOS.
Aplicatia va permite sa setati alerte pentru a primi notificari pe telefonul mobil sau sa vizualizati istoricul temperaturii sau umiditatii. sub forma de grafic.
senzor-xiaomi-grafic2
senzor-xiaomi-supraveghere In modul de supraveghere camera bebelus, senzorul trimite notificari atunci cand temperatura sau umiditatea trece de un anumit prag, astfel mediul din interiorul camerei va fi mereu sanatos.