Releu wireless 10Ah compatibil Tuya, Gosund SW3

Releu wireless 10Ah compatibil Tuya, Gosund SW3

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Compatibil Tuya
  • Tip conexiune Wireless
  • Monitorizare consum
  • Usor de instalat

41.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Releu wireless 10Ah compatibil Tuya

 

Control de la distanță al dispozitivelor dvs

Gosund SW3 este un releu WiFi plasat intre sursa de alimentare si dispozitivul pe care doriti sa il controlati convenabil. Se poate instala pe orice circutit electric care are un consum de maxim 10A. Datorita acestei solutii poti controla si monitoriza consumul oricaruit echipament din casa ta cu ajutorul aplicatiei Gosund Smartphone sau Tuya Smart. Simplitatea de utilizare, posibilitatile vaste si compactitatea dispozitivului il fac un plus de neinlocuit pentru casa ta.


Usor de folosit

Aplicatia permite controlul de la distanta al releului Gosund SW3 de oriunde in lume unde exista conexiune la internet. Nu va fie teama de problemele de configurare - software-ul va ofera sfaturi specifice despre cum sa va conectati la releu. Cu ajutorul aplicatiei este posibila si planificarea pornirii unui anumit dispozitiv intr-un anumit timp, in functie de conditiile meteo, de locatia dsv. sau in functie de starea altor dispozitive compatibile cu Tuya. De asemenea, il puteti partaja cu alti membri ai familiei, astfel incat si ei sa se bucure de un control usor si convenabil.

 

aplicatie mobila tuya pentru releu gosund

Control vocal

switch electric cu control vocal google home alexa Releul Gosund SW3 poate functiona si cu sisteme de control vocal precum Google Assistant sau Amazon Alexa. Acest lucru va ofera si mai multe posibilitati de control de la distanta al dispozitivelor dvs.. Tot ce ai nevoie este o comanda simpla pentru a le ajusta functionarea la nevoile tale - nici macar nu trebuie sa te ridici de pe scaun sau de pe canapea!

 

O serie de facilitati

La proiectarea releului, totul a fost gandit pentru a va oferi un confort maxim. Raza de actiune de pana la 45 m de la router garanteaza functionarea fiabila la care va intereseaza. Un LED special care indica starea de functionare a dispozitivului va ofera informatiile necesare. Dimensiunea compacta si forma simpla fac ca releul sa nu ocupe prea mult spatiu in casa dvs. - il veti instala oriunde doriti! aplicatii tipice pentru releu inteligent gosund sw3

Organizare excelenta

Aplicatia Tuya Smart va permite sa va impartiti dispozitivele in pana la 30 de categorii. Monitorizare, aer conditionat, alimentare - organizati-va echipamentul dupa cum doriti. Reglati releul la nevoile dumneavoastra și bucurati-va de o organizare perfecta!
Releul Gosund SW3 poate fi folosit atat acasa, cat si la birou. Va permite sa controlati orice dispozitiv cu o sursa de alimentare de 100-240V si un curent de până la 10A, permitandu-va sa integrati aproximativ 11000 de dispozitive.