Releu wireless 10Ah compatibil Tuya, Gosund SW3
39.99 RON 59.99 RON

Releu wireless 10Ah compatibil Tuya, Gosund SW3

|
Adauga intrebare
Descriere

Releu wireless 10Ah compatibil Tuya Gosund SW3

  • Compatibil Tuya
  • Monitorizare consum
  • Usor de instalat
39.99 RON 59.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Control de la distanță al dispozitivelor dvs

Gosund SW3 este un releu WiFi plasat între sursa de alimentare și dispozitivul pe care doriți să îl controlați convenabil Se poate instala pe orice circutit electric care are are un consum de maxim 10A. Datorită acestei soluții poți controla si monitoriza consumul oricaruit echipament din casa ta cu ajutorul aplicației Gosund Smartphone sau Tuya Smart. Simplitatea de utilizare, posibilitățile vaste și compactitatea dispozitivului îl fac un plus de neînlocuit pentru casa ta.


Ușor de folosit

Aplicația permite controlul de la distanță al releului Gosund SW3 de oriunde in lume unde exista conexiune la internet. Nu vă fie teamă de problemele de configurare - software-ul vă oferă sfaturi specifice despre cum să vă conectați la releu. Cu ajutorul aplicației este posibilă și planificarea pornirii unui anumit dispozitiv într-un anumit timp, in functie de conditiile meteo, de locatia dsv sau in functie de starea altor dispozitive compatibile cu Tuya. De asemenea, îl puteți partaja cu alți membri ai familiei, astfel încât și ei să se bucure de un control ușor și convenabil.

aplicatie mobila tuya pentru releu gosund

Control vocal

Releul Gosund SW3 poate funcționa și cu sisteme de control vocal precum Google Assistant sau Amazon Alexa. Acest lucru vă va oferi și mai multe posibilități de control de la distanță al dispozitivelor dvs. Tot ce ai nevoie este o comandă simplă pentru a le ajusta funcționarea la nevoile tale - nici măcar nu trebuie să te ridici de pe scaun sau de pe canapea!

switch electric cu control vocal google home alexa

O serie de facilitati

La proiectarea releului, totul a fost gândit pentru a vă oferi un confort maxim. Raza de acțiune de până la 45 m de la router garantează funcționarea fiabilă la care vă interesează. Un LED special care indică starea de funcționare a dispozitivului vă va oferi informațiile necesare. Dimensiunea compactă și forma simplă fac ca releul să nu ocupe prea mult spațiu în casa dvs. - îl veți instala oriunde doriți!

aplicatii tipice pentru releu inteligent gosund sw3
Organizare excelenta

Aplicația Tuya Smart vă permite să vă împărțiți dispozitivele în până la 30 de categorii. Monitorizare, aer conditionat, alimentare - organizati-va echipamentul dupa cum doriti. Reglați releul la nevoile dumneavoastră și bucurați-vă de o organizare perfectă!
Gamă largă de aplicații
Releul Gosund SW3 poate fi folosit atât acasă, cât și la birou. Vă permite să controlați orice dispozitiv cu o sursă de alimentare de 100~240V și un curent de până la 10A, permițându-vă să integrați aproximativ 11000 de dispozitive.