Releu wifi 1 canal Shelly 1L - functioneaza fara NULL

Releu wifi 1 canal Shelly 1L - functioneaza fara NULL

|
Adauga intrebare
Descriere

Releu wifi 1 canal Shelly 1L - functioneaza fara NULL

  • Usor de instalat
  • Dimensiuni mici
  • Curent maxim 16A
  • Compatibil cu Alexa si Google Home
  • Aplicatie Apple si iOS
104, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Shelly 1L este noul releu WiFi inteligent cu un singur fir de la Shelly, care funcționează fără fir neutru! Datorită dimensiunilor sale mici, îl puteți încorpora în spatele unei prize de alimentare / întrerupător de lumină la fel ca un întrerupător de lumină standard sau într-un dulap electric. Suportă comutare în 2 căi.

 

Doar Wireless: nu este nevoie de HUB - Conectați Shelly 1L direct la Wi-Fi de acasă.


Nu este necesar un fir de null: porniți dispozitivul și controlați lumina, ventilatorul sau alte aparate numai prin cablu sub tensiune, nu este necesar să fie conectat null-ul la dispozitiv.


Compatibilitate : Compatibil cu Android, iOS, Amazon Alexa și Google Assistant.

Protecție la supraîncălzire: În cazul temperaturii ridicate, Shelly1L va dezactiva ieșirea pentru a se proteja pe sine și aparatele dvs. de casă.


Programe de răsărit/apus: Shelly 1L poate urmări automat răsăritul și apusul soarelui și vă poate controla iluminarea în consecință.


Programări săptămânale: alegeți o oră și setați iluminarea să pornească/oprească atunci când doriți.


API-ul Rest: utilizați API-ul nostru REST pentru a conecta Shelly 1L la sistemul dvs. de automatizare a locuinței existent.
MQTT activat: Integrați cu ușurință Shelly1L la serverul dvs. de acasă existent folosind protocolul MQTT sau CoAP.


Nu sunt necesare modificări ale cablurilor electrice: Shelly1L poate transforma orice întrerupător de perete existent într-un întrerupător inteligent. Nu trebuie să schimbați cablajul, să rulați cabluri noi sau orice altceva. Doar puneți Shelly în spatele comutatorului de perete existent.

 

Nu este necesară un fir de null: multe întrerupătoare de lumină sunt conectate fără null, ceea ce le face dificil de automatizat. Shelly 1L se ocupă de această problemă deoarece are nevoie doar de cablul sub tensiune.

Are 2 sloturi de intrare pentru comutatoare externe, astfel încât poate conecta 1 sau 2 bucăți de întrerupătoare tradiționale de perete cu o singură direcție și poate fi comutat din 2 locații diferite din casa dvs. Nu este compatibil însă cu comutatoarele cu 2, 3 și 4 căi.

Shelly1L funcționează cu orice ventilator de tavan, totuși nu este necesar un null. Nu există limită pentru tipul de lumini pe care le poți folosi cu acest releu: LED, tungsten, halogen sau bec luminescent.